2011. május 23., hétfő

TÜNTETÉS! TÜNTETÉS!


"Drágám! Amiről nem tudsz, az nem fáj", mondja a hűtlen házastárs lebukásakor. Úgy tűnik ugyanezt az elvet magukénak vallva és alkalmazva az egyes sajtóorgánumok azt gondolják, hogy "amiről nem tudósítanak, az nincs is"!!??

Keresem a korábban hangzatos szalagcímekkel ("Minden vád alaptalan, Bányai felvette a kesztyűt" ... és hasonlóakkal) megjelenő újságok híradását a Juhar utcai volt igazgatónő és 26 társával szemben benyújtásra került vádiratról, de nem igazán találtam meg azokat a helyi médiákban. Nem tudom, hogy ennek oka az lenne-e, hogy ők nem nézik/olvassák az országos híreket, vagy csak az, hogy ha nem tudósítanak mindezekről, akkor azok (szerintük) meg sem történtek?! A "Halasi Csempe" hírei között sem találtam erről szóló mostani híradást, vagy csak figyelmetlen lettem volna olvasásakor?

26.-án délután 15,30-kor tüntetés lesz a BKMÖ székház előtt a Juhar utcai iskola megmentése érdekében. Kíváncsi vagyok, hogy kap-e a korábbi zöldlufis tüntetéséhez hasonló "hírverést" ez a megmozdulás, bár ugye ez tisztességes célból kerül megtartásra!

Mindenkit szeretettel és szívesen látunk a megmozduláson, aki hajlandó kiállni a fogyatékos embereket és az őket gondozókat megillető jogok mellett!

Kérjük, hogy a zöld lufik hozatalától eltekinteni szíveskedjenek!


20 megjegyzés:

  1. Halasiaknak is lehetne arra az időpontra tüntetést szervezni a bántalmazók a hazudozók
    alkoholisták elküldéséért.Hozzátartozó

    VálaszTörlés
  2. Rausch azt nyilatkozta a médiának,hogy az APEH vizsgálat sem talált semmit. Azok is úgy vizsgáltak mint Bányai emberei.Ha már a dolgozók tudják,hogy a tészta nem került be a raktárba,a számláját elkönyveltük, akkor milyen volt az a vizsgálat? Jó lenne ha nem ilyen hazug maszlaggal etetné a fenntartó az intézetében dolgozó embereket. Bennfentes

    VálaszTörlés
  3. A halasiaknak csatlakozni kell a Juharos tüntetéshez!
    Ugyanaz a probléma, ugyanaz a cél.

    VálaszTörlés
  4. Ez az egy hozhatna előre lépést az ügyünkbe!
    Minden becsületes dolgozó el is megy csak a hazugok maradnának ki belőle.István

    VálaszTörlés
  5. Tüntetés lenne az amin a megye is elgondolkodna!
    Elegünk van a sok igazságtalanságból! Most ugyanúgy folytatódik minden mint az EX idejében volt.Igazságtalanság hazugság hátán,ez nem mehet tovább így! A pap sem más mint az EX,nincs neki lelkiismeret furdalása,a tettei miatt. Mert csak a hazugságot védi és semmi mást nem tesz.Ő is folytatja a dolgozók kikészítését. Bravó papocska,csak ennyire futja a hitedből? Munkás

    VálaszTörlés
  6. 26.-án 15 óra 30 kor tervezzük a tüntetést a BKMÖ elé! Nagyon jó lenne, ha a "Halasai Tagozat" is tudná képviseltetni magát a BKMÖ intézkedéseivel (pontosabban intézkedéseinek elmaradása) szembeni fellépésben!

    VálaszTörlés
  7. Aki nem dolgozik irány tüntetni! A munkahelyünk megtartásáért,terror nélküli munkáért a lakókért.
    Mária

    VálaszTörlés
  8. Én is mennék de dolgozom,együtt érzek veletek szurkolok nektek. Hallassátok a hangotokat az igazságot követeljétek Bányaitól! Ez nem pénz kérdése,csak a becsületességé!

    VálaszTörlés
  9. Bányai,hogy fogadja majd? Elsüllyed szégyenébe?

    VálaszTörlés
  10. Egy csónakban a nép számára megálmodott szigete környékén...

    VálaszTörlés
  11. Nem olyan áron kell tőle megszabadulni.Fel szólítani csütörtökön,hogy mondjanak le.A vizsgálataik nem nevezhető vizsgálatnak. Nem igaz egy két ember bosszúja,mint mondta.Téved nem bosszú volt eddig innen kezdve jöhet bosszú is majd ahogy a helyzet kívánja.Emberséges hozzáállást igazságot vártunk,nem kaptuk meg,csak a hazudozást. Most már mondjon le alkalmatlansága miatt.Néró

    VálaszTörlés
  12. Ez több ember bosszúja, mert feltornyosultak a bántások, megalázások és kinyílt a szemünk, igazságot akarunk! Ha az az ára mindenkit lesöprünk aki hazug, csaló, sikkasztó, terrorizáló szarházi alak!
    Sokan vagyunk és mindenki tud valamit, kialakult a kép a díszes társaságtól! A teljes vezetőségről és egy két mocsok, aljas, hazug és nem utolsósorban alkoholista főnővérről! Remélem mindenki magára ismer! Az én bosszúm már nem ismer határokat! Nincs kegyelem senkinek!

    VálaszTörlés
  13. Nem egy alkoholista főnővér van, nem csak a Medve hanem azon a szinten a másik oldalon is alkoholfüggő a főnővér.

    VálaszTörlés
  14. Tudjuk! Az egész intézetben egy becsületes főnővér van a többi a hatalom kimutatásáért, fitogtatásáért van!Az új házban egy sincs, ott a legszemetebb a th-s nővér fogyasztó aki a többit szinte uralja, tudjuk.Osztályos nővérekből lettek a főnővérek és milyen változáson estek át!? Aki kolléga volt most alattvaló! Ők meg uralkodnak, életek függnek tőlük és nagyon is visszaélnek vele! De ígérem nem sokáig!

    VálaszTörlés
  15. Az alkoholista bagázst Bányai alkalmazza az almás kertjébe. Ha nem tudta eltakarítani Őket. Milyen dolog az,hogy részegen "dolgozzanak"? egy betegeket ellátó intézetbe. A Megyei vezetés alkalmatlanságát bizonyítja,hogy ilyen orvost ellenőrt vezetőt főnővért meg tűr. A betegverőkről még nem is írtam.Ibolya

    VálaszTörlés
  16. Tisztelt Elnök Úr !
    Érdekelne, mi az igaz abból, hogy a megyei Önkormányzat épületét kínaiaknak adták el és az épület átadás mikor történik ? Hova költöztetik a még alkalmazásban lévő dolgozókat ? valamelyik iskolába azért akarnak bezárni?

    VálaszTörlés
  17. Ilyen megyei önkormányzatra nincsen semmi szükség,felesleges tartani Őket az adófizetők pénzén.Megoldást nem tudnak,nem akarnak a problémákra, akkor a fizetésüket az állam adósság csökkentésére lehetne fordítani. Minek tartsunk el ennyi ingyenélőt?

    VálaszTörlés
  18. Ez az egész megyei vezetés egy kész vicc! Megy a fellengzős duma, de valójában csak arról van szó, hogy a sógor-koma zsíros álláshelyekre kerül, ahonnan így vagy úgy "meghálálja" a belé vetett bizalmat.
    Van-e épeszű ember, aki továbbra is kiáll egy gyermekelzáró, 14 gyermek sérelmére, több, mint 50 alkalommal személyi szabadság megsértése bűncselekményt elkövető mellett? Hát volt, sőt még a fizetésemelési kérelmét is támogatni indítványozták, csak hát "légy került a levesbe"!
    A halasi vezető sem igazán felelt meg az egy vezetői alkalmasság követelményeinek (ugye milyen szépen fogalmazok?) de ugye aki sokat tud, azt nem lehet bántani még fentről sem!
    Itt minden a pénzről szól, azokról a pénzekről, amiknek firtatását még csak meg sem akarják hallani, nemhogy a kérdéseket megválaszolni.
    A Juhar, a Halas, két oszlopos tagja a "rendszernek" nélkülük meginog, sőt összedől minden, így aztán körömszakadtáig védelem, bármi áron, a sajátságos fenntartói Etikai Kódex szerint. Undorítóan gusztustalan!
    Ez az amivel szemben fellépnünk erkölcsi kötelességünk, még ha zöld lufikat nem is eregetünk! Amúgy kedvenc Krisztiánommal mi történt, hogy az utóbbi időben (hála Istennek) nem olvashatjuk tőle a baromságokat? Megtért? Felvilágosodott? vagy csak eldugult szégyenében?

    VálaszTörlés
  19. Az emberünket (sas) kicsit kényszerpályára terelték, blogjából kuplerájt csináltak, és ő jó érzékkel passzolta a "Madame" szerepét.
    Természetesen szó sincsen semmi jellem-fejlődésről, egyszerűen csak holt ciki, és értelmetlen volt a másol blog.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)