2011. május 12., csütörtök

ÚJ! ÚJ! ÚJ! ÚJ! ÚJ! ÚJ! ÚJ! ÚJ! ÚJ! ÚJ!





  

8 megjegyzés:

  1. Megtaláltam már nagyon hiányoltam.Köszönöm.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a szolidaritást és az együttműködést! Csak az összefogás eredményezheti a végső sikert, így a blogokon olvasható infók különös jelentőséggel bírnak, még ha nem is konkrétan helyi híreket tartalmaznak!
    De hogy valami helyi, halasi témáról szóljak: olvasom a Halasi (tejüvegből készült) Csempében (mert a valóságot visszaadó tükörnek erősen túlzás nevezni!) hogy:

    "A Halasi Tükör nem hivatalos, de megbízható forrásai szerint akkor sérült meg a Kőrösi úti megyei pszichiátriai otthon egyik lakója, amikor – vélhetően egészségi állapotából fakadó okokból – nekirontott egy ápolónőnek. A beteg a nővér hajába kapaszkodott, és lerántotta a földre, s minden bizonnyal az esés következtében eltört a lakó karja.

    Az eset szemtanúi szerint az incidensnek semmiféle előzménye nem volt. Az intézmény ápolója könnyebb sérüléseket szenvedett, ugyanakkor négy másik alkalmazott segítsége volt szükséges ahhoz, hogy a megzavarodott magatartású lakót félrevonják az ápolótól, és megnyugtassák. Mint a Halasi Tükör e heti számában is megjelent, az ügyet a rendőrség hivatalból kivizsgálja."

    Ez nem valami pankráció közvetítése? Hulk Hogan szokta így megragadni az ellenfelét, majd hanyatt vetődve magával rántani az ellenfelét! Aki csak egy kicsit is járatos a küzdősportokban, az jól tudja, hogy a másikat megragadónak bármije megsérülhet, egyedül csak a karja nem, mert az ér utoljára földet, ráadásul nem is csapódva, hiszen "van mibe kapaszkodnia"!
    Olyan "önigazolás-félének" tűnik ez, nálunk Kecskeméten is hirtelen megszaporodtak a gyermekek állítólagos dühkitörései, ami miatt rendőrt kellett hívni rájuk.
    Amúgy tetszik a "nem hivatalos, de megbízható forrásból származó" megjelölés, hát nem tudom ki kiben is bízik meg arrafelé, de minden tisztességes embernek erős kétségei vannak.
    Hamarosan talán még az is kiderül, hogy nem is volt anális közösülés, csak a munkáját "élvezően" izgalmi állapotban levő ápolóba "beletolatott" egy beteg! Mivel pedig minden egyes alkalommal élvezte, hogy dolgozhat és a betegek sem igazán körültekintően közlekednek, így többször is előfordulhatott ez a sajnálatos "koccanás"?

    VálaszTörlés
  3. Drága Detonátor!
    A halasi eset kísértetiesen emlékeztet a nálatok szokottakra.
    Nem lehet, hogy a Juharon valami speciális képzés volt, amitől ilyen veszélyesek a dolgozókra a lakók? A beteget ugyanis kis kerülővel bár, úgy tudom, tőletek vettük át...

    Protest

    VálaszTörlés
  4. Ilyen tolatásos balesetek nem csak az osztályon,fürdőben történtek,erős a gyanúm a példa mint követendő az igazgatói irodából lopakodott ki!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Protest!

    Nálunk, pontosabban a Juharon csak 1 beteg volt, de ő még nincs pszichiátriai otthonban, csak a többieket küldte majdnem oda.
    A gondozottak fogyatékos gyermekek, de mégsem ők az igazán értelmi fogyatékosok.

    VálaszTörlés
  6. A megújulás 1 + 25 vádlottat eredményezett.
    Gratulálok hozzá.

    VálaszTörlés
  7. A halasi megújulás milyen eredményt hoz?

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)