2011. május 21., szombat

Vajon ki küldhette???


Anonim levélként érkezett: 
 
„Nincs is belső ellenőr már tavaly november óta, miről írsz?
Már régen más a munkaköre, de miért bántod, ő csak azt végezte amivel megbízták, és belső ellenőrként sem lóbálta a lábát, hanem dolgozott, csak éppen nem a feladatkörében.

Miért nem írsz a minőségügyi vezetőről?

Ő mit dolgozik?, mikor van a munkahelyén,? tudomásom szerint heti 4o órában kellene dolgozni, ezt Te is jól tudod, vagy vannak kivételes személyek akiket a végtelenségig lehet gyalázni, aki meg megérdemelne egy-két szót azt nem?

Nyisd ki a szemed, és lásd a volt belső ellenőr már minden reggel 6- és 7 óra között a munkahelyén dolgozik, most is régen is, és soha nem a munkabefejezési időt nézi, hogy jaj istenem 16 óra és indulnom kell, mert ha munkája úgy adja marad tovább és soha nem jegyzi, hogy mennyi a túlórája.

Ébredjetek már fel és ne azt bántsátok aki nem érdemli meg.

 ------------------------------------------------------------------------------

Fogalmunk sincs... :) 


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

39 megjegyzés:

  1. Nem először fordul elő vele, hogy egyes szám harmadik személyben ír saját magáról!:)

    Regresszió? Ilyen súlyos?
    Személyiségfejlődés - kisgyermekkor? Hát ezen, az a gyógyszer nem segít! Váltani kellene orvost, munkahelyet, foglalkozást, lakóhelyet...

    VálaszTörlés
  2. Kedves Anonim!

    Úgy tudom, senki sem tartózkodhat a munkahelyén, csak a munkaidőben. A túlórához a vezető írásbeli engedélye és elrendelése szükséges.

    Ha valaki egy évből fél évet távol van, de a jelenléti ív szerint mégis bent van, az gondolom lecsúsztatta egy életre a nemlétező túlóráit. Hogy más még ezt is übereli és ezért ön haragszik,az az ön problémája, mint látom.
    Velünk akarja lejárattatni, megbüntetni, mert ön utálja?
    Írja meg ön, hozzászólásként, esetleg saját nevét felvállalva!

    VálaszTörlés
  3. 16:59-hez

    "Váltani kellene..." védőitalt is!

    VálaszTörlés
  4. Én sejtem :) Ismerős a szöveg :) Védi magát!

    VálaszTörlés
  5. B.B. nem írhatta, túl sok, majdnem értelmes mondat van benne! Neki ehhez még három kamu diploma kellene!

    VálaszTörlés
  6. Ha ma is összebarátkozik egy flaskával, vissza fog térni egy kis "kritikára"! :) Jaj nekünk! :)

    VálaszTörlés
  7. Lerohanjuk:)) Aztán megint hónapokig nem jön :))

    VálaszTörlés
  8. Kedves Zombi!
    Ezúton köszönjük neked a sok információt,mely lehetővé tette, hogy bizonyos belső dolgokról mi a túloldalon lévők is hitelesen informálódjunk.
    Nélküled nagyon sok mindenre nem derült volna fény.
    Kár, hogy közben magad alatt is vágtad a fát.
    De már úgy is mindegy, mert lassan vége végre minden terrornak és megaláztatásnak.
    Volt dolgozó.

    VálaszTörlés
  9. Mit dolgozik a belső ellenőr.A Tv.ből hallottam,hogy nem voltak ellenőrzések,nem teljesítette a feladatát.Akkor ez az okos tojás miről beszél? Mária

    VálaszTörlés
  10. Pszichiátria : a hodálymódszer
    Hat négyzetméter nagyon kevés egy embernek – de a társadalom még ennek a feltételeit sem képes megteremteni. Az állam azokat a követelményeket sem finanszírozza a pszichiátriai intézményekben, amelyeket kötelezően előír.

    VálaszTörlés
  11. Pontosan! A belső ellenőr nem csinált semmit! Több híradás is megemlítette! Akkor mivel lehet elütni a napot "reggel 6-tól", "túlóráig"???

    VálaszTörlés
  12. Direkt nem hoztuk le a cikket...

    VálaszTörlés
  13. A szcientológusok csak a vérszagra jöttek.Írja az újság valóban Így van. Mikor a jelentőket Kastyák úr rágalmazta a mokka műsorba,nagyon feltűnő volt
    Utána jártak mi igaz abból ami egy ügyvéd szájából elhangzott. Felkeresték a jelentőket és azokat is meghallgatták.Mivel a PÉF járt Halason az Intézetbe és egyoldalú nyilatkozatot tettek nem kérdezték meg a másik felet.Minden esetre azok csak az éjszakai futóversenyre valók.Nem foglalkoznak azok azzal,hogy verik a beteget vagy nem.A lényeg,hogy az alapítványuk kapjon pénzt,azért nem kell dolgozni.Ők ezért vannak.Sajnálatos módon több intézetről is tudok ahol bajok vannak.Képzeljék a jelentőket keresik fel,hogy kezdték ki segít kinek kell szólni,vagy egyáltalán kinek a segítségére lehet számítani. Bányai Rauss és a többiek a Megyénél a szcientológiát hibáztatják.
    A betegverők, akik azt nem kellően és indokkal vizsgálták felül nem távolították el a beteg mellől mert nem etikátlan,akkor tudják hölgyeim és uraim akkor azok az emberek nem tudják mi az etikus és mi nem.A dolgozók beleuntak az állandó terrorba változásra tették fel az utolsó lehetőséget. Már nyolc bűnügybe nyomoznak.A Fenntartó is átvette a szcientológiát előbb a részeges szakmai vezető,utána az igazgatónő most meg a megyeiek. Talán ha eltávolítanák a betegverőket a részeges orvosokat a csaló igazgatót, a gazdasági vezetőt mert annak tudta nélkül nem lehetett volna csalni.Belsőellenőrt minőség ellenőrt.Igaz az a beteg akit a mentő elvitt az már minőségi verést kapott.Ne akarják másokra hárítani a saját alkalmatlan hozzá állásukat.
    Nem engedheti meg egy Fenntartó alkoholista orvosok írjanak gyógyszert a betegnek,úgyszintén alkoholista belsőellenőr .
    Olyan igazgató aki napokig nincs az intézetben azt sem tudja mi történik annak nincs helye ilyen beteg gondozásba.Betegverőkért tüntetni Bányai úr szerint nem etikátlan? Még az is etikátlan,hogy ezek az emberek még a mai napig az intézetbe dolgozhatnak.AZ Opni meg politikai spekuláció volt mert elszerették volna adni! De aki a betegeknek ajánlotta fel abban az esetben az örökösei vissza követelik,ha nem a célnak megfelelően használják.Mikor jelentkeztek az örökösök akkor jöttek rá,hogy nem eladható. Bérbe adták szatíroknak akik a hasukra szögelték a deszkát.Persze mikor szóba került,hogy milyen művészek bérlik hebegtek haboktak,hogy nem tudták.Az Opni területe sem szállodának alkalmazható.És nem szcientológia.


    WWW.Független.N.J

    VálaszTörlés
  14. Betegverőket csalókat alkoholistákat alkalmazni ne etikátlan! Bányai gondolkodása szerint!Gabi

    VálaszTörlés
  15. Csaknem teljesen be védő italoztál te belső ellenőr.
    Miért favorizálod magad?
    Te is tudod, hogy semmit sem csinálsz csak lopod a napot és gyűjtögeted a pletykát, melyet kissé elferdítve persze a pia miatt adod tovább illetékeseknek és illetékteleneknek.
    A munkaidőn túli bent léted pedig azért van mert a sok italtól már nem mersz autóba ülni, és az intézet területén próbálsz kijózanodni több kevesebb sikerrel.
    Csodálatos ezek szerint az életed, mert te meg vagy magaddal elégedve, én csak gratulálni tudok hozzád.

    VálaszTörlés
  16. Belső Mari egy ejtőernyőt a kezedbe és índúlj!Vedd fel a nyúl cipőket!!!

    VálaszTörlés
  17. Az igazságszolgáltatás úgyis utoléri.

    VálaszTörlés
  18. Belsőkém,jobb lett volna billentyű helyett mást ütögetni!

    VálaszTörlés
  19. Kedves Anonim!
    És akkor a belső ellenőr november óta milyen munkakörben van? Ezt elfelejtette közölni velünk!

    VálaszTörlés
  20. Talán bújtatott titkárnő, ez talán illik hozzá.
    Ott aztán árad neki a sok infó.

    VálaszTörlés
  21. A Pszichiátriai Érdekvédelmi Fórum (PÉF)azonnal kiszállt az ügyből, mikor megjelentek a szcientológusok. De miért is?
    Akkor már nem kellett tovább védeni a betegeket, mert megtették helyettük a szcientológusok! És folytatták tovább a Politikai Érdekvédelmi Fórumot (PÉF) csak a saját érdekeiket nézve.
    Radó úr szerint nincs mit lopni az intézetből. Betegverés az lehet, gazdasági bűncselekmény az nem. Hol él ez az ember? Van fogalma arról, hogy mennyi (köz)pénzt el lehet egy intézeten keresztül lopni? Persze, hogy nincs pénz korszerűsítésre, a betegek és dolgozók körülményinek javítására. Kell a pénz "kiküldetésekre", saját ház vásárlásra, stb.

    VálaszTörlés
  22. Ha már a Bt-jükön keresztül kerül be az árú azon is sok pénzt el lehet tüntetni.Ha csak a számla kerül be az árú nem, akkor meg ellopták az árút.Lehet étolaj tészta vaj margarin konzervek.
    Tisztító szerek vagy bármi minden napos használatra ami kell az otthonba. Radó úr erre nem gondolt. Ő csak futni tud ? Betegek érdekét védeni nem? Munkás

    VálaszTörlés
  23. Mi van akkor, ha ez a BT-s ügy csak egy feltételezés, nem biztos, hogy a konyha a rejtett pénzek forrása?

    VálaszTörlés
  24. Kedves Marika nem november óta nincs belsőellenőr hanem 11 éve nincs csak a fizetési bérjegyzéken!
    A mostani nem létező munkája mellé is kapja a vezetői pótlékot? Ne terelje a minőségügyi vezetőre a szót, hisz valamikor amikor bejött télen ellenőrizni szép fekete bundába, azzal dicsekedett a minőségügyi ellenőrtől és a feleségétől kapta ajándékba! Csak nem letelt a bunda kihordási ideje és másikat szeretne? Megismertem az írásod a fogalmazásod és úgy látom rajtam kívül nagyon sokan.

    VálaszTörlés
  25. Ilyen ajándékozások mentek? Erről Én semmit sem tudtam. Gabi

    VálaszTörlés
  26. Ja! Mérges is voltam a minőségügyi ellenőr feleségére, annak is miért nem tudja a férje a rendes méretét? - mikor a belsőellenőrnek adta a bundát és nem nekem, (nekem is jó lett volna) vagyis ő csapott le rá hamarabb, közelébe se engedett senkit, hogy felpróbálhassa rajta kívül a félkabátot mikor behozta a minőségügyis asszonkája, hogy kinek lenne jó. Szóval ilyen értéke lenne egy műszőrme félkabátnak? Vagy a belsőellenőr úgy gondolta először a feleség félkabátja, aztán a helye az ágyban?

    VálaszTörlés
  27. Én is emlékszem a dologra! Abban az időben a minőségvezető csak tmk főnök volt, és a Mari nagyon hajtott volna rá (is) csak annak ott volt a fiatal felesége. Azt hangoztatta a Mari a kabát használatba vétele után, hogy nehogy azt higgye a T.A., hogy mostmár nem fogja b......gatni, még inkább fogja, nehogy azt higgye bárki is, hogy Ő megvásárolható egy bundával.

    VálaszTörlés
  28. Mert kire hajtott még a belsőellenőr? én csak a T.A.-ról, a szőke sofőrről, a jogász úr 1-ről és 2-ről tudok meg azokról a férfiakról akik megjelentek az intézetben

    VálaszTörlés
  29. Normálisak vagytok,?Fejezzétek már be,be kellene zárni végleg a blogot.civakodtok,civakodtok.nem jó ez a betegeknek sem,dolgozóknak sem

    VálaszTörlés
  30. A szőke sofőrért úgy odavolt, hogy annak barátnőjét majdnem sikerült kirúgatnia az igazgatónővel intézetből. Nem jött össze neki semmi, azok meg most is szépen élnek!!

    Az, hogy itt blogozunk a betegeket ilyenformán nem érinti mert nem olvassák!!!

    VálaszTörlés
  31. Azokra a betegekre gondolt akik néha néha valamit ide írnak.Az alkohol betegekre gondolt.
    Különben is a szakadékból újságból tudnak sok mindent a lakók is.És érdekes módon még értik is. Ez az alkoholistákról nem mondható el. Mária

    VálaszTörlés
  32. Másféle Lenin idézet:
    "Dugni, dugni dugni"!
    Az ellenőr dugott, dug és dugni fog, mert a főnöke érdeke úgy kívánja.
    Legalább csendben tenné!!!!!!!

    VálaszTörlés
  33. Bizony jól el"dugta"!

    VálaszTörlés
  34. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  35. Nem baj ha dugják már megvannak! Ezeknek elhúztuk a nótájukat :)

    VálaszTörlés
  36. Azt hiszem egy életre! Megemlegetik amit kapnak.
    Gondolom a hazug séta is megér néhány évet.

    VálaszTörlés
  37. Soha nem dolgozott a Mari! Ha valakire megharagudott azt kitalált vádakkal jól meghurcoltatta és megaláztatta az ex igazgatónővel! Az a marha meg mindent elhitt neki fenntartás nélkül! Ugye Marika milyen becsületes voltál?? Aljas, hazug vagy és az is maradsz mert az ilyen soha nem változik!

    VálaszTörlés
  38. 10,39 A tészta a konyhára nem került be.A számla igen.Nem a konyhások tették el a tésztát vagy az árát,hanem a vezetők között van a hunyó.Akkor miért ellett kiadásként elkönyvelni.Csak papír jött azt meg nem esznek a lakók.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)