2011. október 27., csütörtök

Nem felejtünk! Ön se tegye!

.
*

Előzmény: ITT!
*Újraközlés

Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

11 megjegyzés:

  1. Gyűjteni fogom ezeket a híradásokat! :)

    VálaszTörlés
  2. Pesti ismerősöm kérdezte ki vallott mostanában a csalás,a pénzekkel kapcsolatosan? Ő azt hallotta vagy olvasta a médiában,hogy a csalókra vallott valaki.

    VálaszTörlés
  3. Nagy a csend azóta, reméljük nem sokáig!:)

    VálaszTörlés
  4. Be indulnak a tárgyalások, és az Ombucmani vizsgálatok. Mert az mégse járja,hogy betegverők tovább a betegápolásba maradhassanak. Hozzátartozó

    VálaszTörlés
  5. Nem valaki vallott rájuk hanem valakik akiket mélységesen megbántottak, megaláztak és egészségileg tönkretettek! A vallomások hitelesek és bizonyítottak!!

    VálaszTörlés
  6. Sok dolgozó van ilyen!

    VálaszTörlés
  7. Most, hogy a református lelkész úr maradt, ajánlom figyelmébe a vers záró sorait. Meg is kérném, segítsen értelmezni, a betegverőknek, sikkasztóknak, tolvajoknak. Bár az eddig hallottak/olvasottak alapján, talán Ő is segítségre szorul. Kérdezze erről "felettesét". "A jó a pap is holtig tanul" nem szégyen ez, de annál kellemetlenebb.
    (Wass Albert: Üzenet haza)

    VálaszTörlés
  8. Kimpián Ildikót a megyei közgyűlés 2010. novemberében felfüggesztette állásából, miután a rendőrség személyi szabadság megsértésének bűntettével gyanúsította meg. Ezt követően az igazgatónő maga kért fegyelmi eljárást önmaga ellen. Mint dr. Szigeti László főjegyző a megyei közgyűlés pénteki ülésén bejelentette: Kimpián Ildikó augusztus 17-én rendkívüli lemondással vetett véget közalkalmazotti jogviszonyának. Az ellene folyó fegyelmi eljárást így szeptember 28-án megszüntették.

    Ezt a mocskot így mentették meg!

    VálaszTörlés
  9. A bírósági eljárást nem szüntették meg. Ha elítélik semmi nemű további pénzre nem jogosult.
    Mentegetik Bányaiék de minek? Még Ők is bukhatnak a hazugságok, a rossz döntéseik miatt.

    VálaszTörlés
  10. Csak a bíróság ne mentse fel! Örökre tiltsa el a gyerekek és a beteg idős emberek gondozásától.

    VálaszTörlés
  11. Nem felejtünk! Ez nem olyan esemény amit el lehet felejteni! Nem felejtjük azt a rágalmazást mocskolódást amit a hazugok azokra írtak mondtak akik a betegek érdekében szót emeltek. Mert a hazugok nem tudták azt felfogni,hogy nem az a hibás aki szót emel,hanem az aki elkövette a bántalmazás ilyen olyan műfaját. Ibolya

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)