2011. június 7., kedd

Olvasói levelek -
Kitüntetett bán(t)ásmód


„Nem fogják megtalálni, mert ez a saját lábnyoma!

Innen nézve, hasonlít ahhoz, amit ő hagyott az egyik betege összerugdosása során. Amikor piásan belökte a "szimuláns" beteget a liftbe, és ütötte, verte, lábbal rugdosta! Aztán azt hazudta, hogy gyógyszertől lett kék-zöld a beteg! Jegyzőkönyv sem készült, a beteget nem vihették kórházba sem!”

„És gyorsan másik osztályra tették, na de nem a verekedős főnővért, hanem a beteget. Pedig inkább az intézetből kellett volna eltávolítani fegyelmivel, mert aki ittasan verekszik az nem való betegek közé és főleg nem főnővérnek.”

„Cigány nők körében nem szokatlan a verekedés. Rendszerint egymás hajába kapaszkodnak. Ha isznak, kivetkőznek önmagukból, képesek a fekvő emberbe is belerúgni. Jelen esetben is a fekvő beteget rugdosta. Látleletet nem engedtek készíttetni, igazgatónő nem fogadta a panasztevő beteget. Az ellátottjogi képviselő pedig elhitte, amit hazudott a főnővér!

„Látlelet nem készülhetett. A nyolc napon túli sérülését házon belül kellett gyógyítani, nehogy kitudódjon!!! Ott voltam, senki nem mert szólni. Bíztunk a jogi képviselőbe, hogy majd intézkedik. Igazgatónőhöz többszöri próbálkozásra se jutott be a beteg. Az is kikapott, aki megpróbált segíteni neki, hogy bejusson.”


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

23 megjegyzés:

  1. Az ilyenek olvasásakor,látni lehet .milyen a beteg gondozás. Ilyen esetekben a szakmai vezető és a főorvos felelőssége is felróható. Miért nem intézkedtek azonnal. Munkájukból kifolyólag kötelesség szegéssel vétettek. MATT

    VálaszTörlés
  2. Gondolták, jobb ha családba marad.

    VálaszTörlés
  3. Na de egy orvos nem hivatkozhat arra,hogy jobb ha a családba marad. Hiszen ezekért a lakókért Ők felelősséggel tartoznak. Úgy a megfelelő gyógyszeres kezelésért mint a testi épségükért.
    Ibolya

    VálaszTörlés
  4. Ennek a bűnbandának semmi sem számít,csak saját harácsolásuk biztosítva legyen,amit a fenntartó készségesen túlteljesít már hosszú évek óta!

    VálaszTörlés
  5. Valami ilyen oka lehet annak is,hogy a fenntartó a hazugságot a betegverőket védi. XY

    VálaszTörlés
  6. Mi a fenének nem jelentettétek fel a rendőrségen????

    VálaszTörlés
  7. Jelentettek itt már annyian,hogy annyit úgyse mernek elküldeni. Legalább fele dolgozó,csak soha nem tudhatjuk meg kik Ők.

    VálaszTörlés
  8. A fenntartó pedig elismeri a vezetők jó és szakszerű munkáját! :(

    VálaszTörlés
  9. A vezetők a jó szakmaiság nélküli verést ismeri el. Mert a jegyzőkönyveket aláírták és mégis saját írásukat is meghazudtolják. Ez ám a józan ész! Néró

    VálaszTörlés
  10. Hibát hibára halmoznak de olyan idegesek,hogy nem veszik észre. Gabi

    VálaszTörlés
  11. Ha az egyik lábad a börtönbe lenne te is ideges lennél!

    VálaszTörlés
  12. Ki a fene az ideges én nem láttam egyetlen ideges embert sem.
    Minden szépen megy a maga kerékvágásában.
    Minden más csak rosszindulatú feltételezés és téveszme az Uray részéről.
    Menjen el pszichiáterhez a mániájával és kezeltesse ki magát. Neki is jobb lenne, mert a lelke megnyugodna és lehetne még hasznos tagja társadalmunknak, de ebben a felállásban árt magának az intézetnek és az ott dolgozóknak.

    VálaszTörlés
  13. Azzal árt valaki ha le írja,helyesbítve leírjuk az igazat? Nagyon sokan írunk a blogra,de ti azt hiszitek Erzsike egyedül ír. Lehet,hogy Ő az aki a legkevesebbet írja és ti mégis Őt bántjátok.
    Ő az oka mindennek így látjátok,pedig az tévedés.
    A vezetők az oka,hogy itt tartunk. Simonnal az élen. Házon belül el lehetett volna rendezni,de Simon nem akarta akkor sem az igazságot, hazugságért tüntetést szervezett,itt kezdődtek a problémák. Minél jobban rágalmazta a jelentőket újabb és újabb dolgozók látták azt be ,hogy vallomást kell tenni mert rájöttek,hogy hazugság az amit a vezetők állítanak. Innen indultak a BT-K KF-ék,meg a többi pénzel kapcsolatos csalások. vannak itt olyan dolgozók akik tudták,hogy nem jön be az árú és gyűjtötték az adatokat már régen.
    Innen vannak a bonyodalmak. De ezekről Erzsike az aki a legkevésbé tehet. Minden billi megtelik egyszer és kiborul,hát most is ez történt. Bennfentes.

    VálaszTörlés
  14. 11:26

    Látom te is a B.B. alomból való vagy. Neki is sikerült benyalnia magát, úgy hogy már főnökösködik is! Persze csak az okosabbak és műveltebbek fölött. Ahogy ez a társadalmunkban szokás manapság.

    VálaszTörlés
  15. Paranoiás 11,26-nak:

    Ha Uray nincs ott, be sem jár mert kirúgták, akkor hogyan ártana az intézetnek, a dolgozóknak? Ez is valami összeférhetetlenségi duma?

    Kinek is kéne pszichiáterhez fordulnia?
    Apropo mánia. Mániás szakban előfordulhat a hűtlenség, még az eljegyzés is, sőt a bigámia is.
    De a hazugság? Az bizony komoly jellemhiba.

    VálaszTörlés
  16. Sajnálom azokat az embereket akik hazudnak másoknak.
    Még jobba azokat, akik saját maguknak is.

    VálaszTörlés
  17. 11:26-nak:

    Uray vagyok és jól alszom. Sőt, ideges sem vagyok, sem nem haragszom. Gyűlölködni pedig sosem szoktam. Aki ismer, az tudja.

    Mindenkit megértek, igaz kevesekkel értek egyet.

    A 11:26 írója csak akkor lehetne hasznos tagja a társadalmunknak, ha felelősen gondolkodna és cselekedne.
    A hazugság nem magyar sajátosság, sem a mellébeszélés. Némi önismerettel ezt ön is beláthatná, és akkor nem üzengetne butaságokat, amivel még jobban lejáratja saját magát.

    VálaszTörlés
  18. A 11,26 cikk írója nagyon ki tudta fejezni sajátos gondolkodását, butaságát! Nem olyan kell hibáztatni aki ott sincs ! Hanem olyanokat akik a bűnt elkövetik. Az Ő gondolkodási szintjével ezt úgysem értheti. Ibolya

    VálaszTörlés
  19. Ha ennyire érthetetlen akkor mit keres a beteg gondozásba. Beteg emberek ápolására értelmes emberek kellenek! Nem olyanok akik nem tudják a beteg lakókat megvédeni a betegverőktől! Esetleg mint a példás írásokból látni lehet,nem tudják miért kapják a fizetést,biztos nem a betegverőkért. LAKÓKÉRT! Mária

    VálaszTörlés
  20. Ezeknek hiába mondjátok,hogy a betegekért kapják a fizetést.Ők azt hiszik a hazudásért meg a betegverőkért. Dolgozó

    VálaszTörlés
  21. Ebbe az egészbe az a szép,hogy a lakóink értik,hogy értük van ez! Az ápolók és a foglalkoztatósok között van olyan aki nem érti,
    Az már azokat minősíti akik nem értik!
    Nekik kell lehajtott fejjel járni,még a lakóink között is, mert tőlük értelmesebbek is vannak köztük. Magukról adtak véleményt. Mária

    VálaszTörlés
  22. 11:26
    Igaza van, talán más felállás kellene!

    VálaszTörlés
  23. A főorvosnő testvére azóta kimagasló nyugdíjban részesül! Jutalmul.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)