2011. augusztus 26., péntek

Ott már szorul a hurok...


„Személyi szabadság megsértése miatt 27 vádlott ellen kezdődött el a Kecskeméti Városi Bíróságon a kecskeméti Juhar utcai iskolában szabálytalanul működő gumiszoba miatt indított per. A vád szerint egy szobába zárták azokat a fogyatékos gyerekeket, akiknek dühkitöréseik voltak, amire viszont nem volt engedélyük.

Vasajtó zárja a termet, az ablakokon rácsok vannak, a sarokból pedig kamera figyeli a teret, amit szabálytalanul használtak dühöngőként a kecskeméti Juhar utcai iskolában.

Az intézet volt dolgozói robbantották ki a botrányt…
„Nekem is volt bent gyermekem, egy állami gondozott kisfiú, akit bezártak és még fel is ajánlották, hogy ha az osztályban van magatartásproblémás gyerek, akkor nyugodtan vihetem oda, és bezárhatom ebbe a szobába.”

Akkor ezt, mind az iskola igazgatója, mind pedig az intézményt működtető Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat tagadta. (Lásd a riportot: ITT!
Néhány nappal később végül beismerték a szoba létezését. Az ügyben rendőrségi vizsgálat indult, ami vádemeléssel zárult.

A tárgyalás pénteken kezdődött, a vádirat ismertetésével…”

 A cikk  teljes terjedelmében megtekinthető: ITT! 


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

3 megjegyzés:

  1. Már elkezdődött,remélem a Fenntartónak a felelősségét is vizsgálja a bíróság.Ilyen csak a fenntartó beleegyezésével történhet meg. Néró

    VálaszTörlés
  2. Kifogásolt üzenet:
    Arra azért kíváncsi lennék, hogy szakképzettség nélkül hogy tölthette be az intézmény vezető beosztását, és ezt azért meg kérdezném a drága Bányai úrtól is. Úgy hogy nyugodtan őt is be lehetne invitálni a bíróságra egy kis eszmecserére esetleg mint bűn részes, mert amikor a botrány kiderült nem tett semmit csak ezt az elmeháborodott Kimpiánt próbálta mentegetni. És hiába voltak tanuk, bizonyítékok és az intézmény dolgozói is leírták hogy mi folyik itt ő akkor is sz@rt az egészre.
    Most őket kellene bezárni abba a dühöngőbe egy jó pár évre és mutogatni őket mint a majmokat az állatkertbe, mert oda valók

    szomorú, hogy 2007 november elejétől 2010 januárjáig megcsinálhatta... s utána még tagadta, s a megye is a csodálatos belsővizsgálatával maga alatt vágta a fát, őket kéne beköltöztetni oda egy pár napra... de most, mikor kánikula van ! Gratulálok drága Kimpián Ildikó igazán jó párost alkotnak Bányai úrral, a szájukat jártatni, s hülyére venni az embereket s médiát megy ! most lehet próbálkozni a bírónőnél is, halkan megjegyzem, remélem SIKERTELENÜL, s megbűnhődik mindenki aki ebbe a "szennybe" részt vett.... rendszeresen olvasok baon cikkeket, de ettől az esettől még a hideg is kiráz, valahogy abszurd ez az ország, minden fordítva van bekötve !

    VálaszTörlés
  3. BKMÖ vizsgálata Halason is ilyen formán működött,mint a juharon. Nem találtak semmit,minden szép és jó. Nincsenek titkok és nincsenek kényes kérdések nyilatkozta Bányai nehogy feledésbe kerüljenek a kérdések felrakom Őket ha megtalálom. Munkás

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)