2011. augusztus 24., szerda

"Sokkal többet élt..."


"Az itt végzett magas szintű mentálhigiénés és orvosi szakmai munka eredményeképpen, valószínű, hogy lakónk jóval többet élt, mint ahogy azt saját környezetében megtehette volna..." - nyilatkozta Vincze István mb. igazgató, a Tv2 Tények című műsorában.



  

Vélemények:

 

„A „Tények”-ben durvább volt! Sokkal nagyobb hangsúlyt fektettek a nyilatkozatra!”

„Nem durvább, hanem a műsorvezető felkonferálása megdöbbentő volt! Ki az, aki eldöntheti, ki mennyi ideig élhet? Milyen kijelentés az, hogy így is tovább élt, mint ha máshol élt volna? A dolgozóknak is megmondja, kinek mennyi van hátra?
A vigyor a nyilatkozó arcán főleg felháborító!

A műsorvezető arcán látszott a megdöbbenés az igazgató kijelentésén!”

"Idáig nem esett meg vele"! Borzasztó! Igen, "általában" egyszer hal meg az ember, Igazgató Úr!

„Egy tábori lelkésztől sem volna elfogadható az ilyen kijelentés! Nem, hogy egy igazgatónak kinevezett paptól! Emberségességet nem tanítottak vele? Éjjeli Bagoly


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

15 megjegyzés:

  1. A tények durvább volt!! Sokkal nagyobb hangsúlyt fektettek a nyilatkozatra!

    VálaszTörlés
  2. Nem durvább, hanem a műsorvezető felkonferálása megdöbbentő volt! Ki az aki eldöntheti, ki mennyi ideig élhet? Milyen kijelentés az, hogy így is tovább élt, mint ha máshol élt volna? A dolgozóknak is megmondja, kinek mennyi van hátra?
    A vigyor a nyilatkozó arcán főleg felháborító!

    A műsorvezető arcán látszott a megdöbbenés az igazgató kijelentésén!

    VálaszTörlés
  3. "idáig nem esett meg vele"! Borzasztó! Igen "általában" egyszer hal meg az ember igazgató úr!

    VálaszTörlés
  4. Egy tábori lelkésztől sem volna elfogadható az ilyen kijelentés! Nem,hogy egy igazgatónak kinevezett paptól! Emberségességet nem tanítottak vele? Éjjeli Bagoly

    VálaszTörlés
  5. Tényleg az Ombudsman szedette le a rácsokat az ablakról? Ez igen érdekes, mert 1994-ben a legvirágosabb intézmény volt. Talán a rácsokon keresztül tették ki az ablakba a balkonládákat muskátlival? Vagy szárnyaikon repültek fel a másodikra a nővérek, hogy odategyék és a mai napig úgy is locsolják?

    VálaszTörlés
  6. Az elhunytat a "magas szintű" mentálhigiénés csoport nem foglalkoztatta, mint megtudtam.
    Csak Misére járt le.

    Az igazgató legalább érdeklődhetett volna, mielőtt nyilatkozik.

    VálaszTörlés
  7. Ha valamelyik "magas szintű" szakember adta a szájába az "így jóval tovább élt" kezdetű mondatot, elgondolkozhatna az illető továbbfoglalkoztatásán.
    Ha viszont saját magától volt képes, - lelkészként - kétszer egymás után is ilyen cinikus, felháborító mondattal kimosakodni, hát akkor én az ön helyébe sürgősen venném a sátorfámat...

    VálaszTörlés
  8. Egy ember életének tragikus véget ér, ő meg röhögcsél a riporterrel!?
    Olyan idétlen vigyorgás ez, mint Zuschlagé volt, amikor a holokauszt áldozataival viccelődött a Terror háza előtt! Ő legalább viccnek álcázta infantilizmusát.
    Ebben mi volt olyan vicces?

    VálaszTörlés
  9. Csak azt kapná mint Zuschlag!!!! Olyan aranyos ő is megérdemli.

    VálaszTörlés
  10. Ha mélyebben elgondolkozunk azon, hogy így is többet élt mondaton, akkor arra kell rájönni, hogy a beteg bántalmazás, speciális kávé készítés csikkekből és hamuból, sőt a betegek agyon verése is elfogadott, mert így is tovább élt. Meg lehet ezt magyarázni.

    VálaszTörlés
  11. Persze,hogy meg lehet magyarázni! Ha sokan öngyilkosságot választják akkor,sűrűbben cserélődnek a betegek jó pénzért jöhet a következő. Az alapítványba kell befizetni a belépési díjat. Milyen jól jön az a Veránkán mulatozó megyei vezetésnek. Ibolya

    VálaszTörlés
  12. Tükrözi ez a sajnálatos esemény,hogy milyen gondozásba részesülnek a betegek. Minősíti a vezetést és a gondozó személyzet alkalmatlanságát.
    Hozzátartozó

    VálaszTörlés
  13. Kedves Igagató úr!
    Élnek még a szülei? S ha igen,hány évesek?

    VálaszTörlés
  14. Már azok is sokat éltek? Vagy már minek élnek?
    Többet éltek már mint ez a beteg,velük is itatni kellene csikkből főzött kávét,esetleg tea helyett hugyot. Hiszen az intézetbe ez az elfogadott, akkor az Ő családjánál is lehetne alkalmazni, mert Ő elfogadhatónak tartja. Dolgozó

    VálaszTörlés
  15. "magas szintű mentálhigiénés és orvosi szakmai munka eredményeképpen" - Mindenki tudja, hogy az ellenkezőjét gondolja. Akkor miért hazudik a lelkész úr?

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)