2011. szeptember 10., szombat

600.000 a tiltások ellenére!

12 megjegyzés:

  1. Nem szabad olvasni! Nem szabad írni! Mondta az Ex igazgató! Mert akkor már az Ő hazugságai nem érvényesülhetnek. (Ezt nem mondta) A célja az volt. A hatszázezres látogatottságot köszönhetjük nagyon sok jó érzésű embernek akik nyomon követték az intézetben történtekről szóló eseményeket. Várták a fejleményeket büntetések kiszabását amit a politikusaink próbálnak hátráltatni.(Mindenkinek kijár az ártatlanság vélelme címszó alatt.) A betegverőket tovább alkalmazni beteg gondozásba az már undorító elmebeteg gondolkodásra vall.
    Szaporították a létszámot azok is akik kíváncsiak voltak arra,hogy mik derülnek még ki,esetleg róluk is. Gratulálni tudok minden jóérzésű embernek,hogy érdekli Őket a beteg emberek sorsa. Gratulálok a blog fenntartóinak ,hogy annyi mocskolódás ellenére lehetővé teszik nekünk,hogy olvashassuk a blogot,vagy ha tudunk hozzá is szólhatunk. Ritka az olyan blog amelyiknek ilyen sok a látogatottsága. Köszönjük!!!! IRISZ

    VálaszTörlés
  2. VÉGE VAN A "BŐRFOTELES PALIVILÁGNAK" (IS) AVAGY MINDEN(KI) A HELYÉRE KERÜL!
    Januártól a kormányhivatalhoz kerül az összes megyei fenntartású intézmény

    Január elsejétől a megyei önkormányzat intézményfenntartási jogköre megszűnik.

    LSD:http://detonator-detonator.blogspot.com/?zx=6c56c034c61acef7

    VálaszTörlés
  3. Az átadás átvételnél lesznek még bukták!

    VálaszTörlés
  4. Budapest — Forgatókönyvírók sem találhatták volna ki jobban a János kórházzal kapcsolatos vizsgálat fordulatait! Betörők jártak ugyanis a kórház pénzgazdálkodási osztályán, épp egy nappal azelőtt, hogy a Főpolgármesteri Hivatal revizorai elkezdték vizsgálni az intézmény gazdálkodását.
    Nem vittek el semmit! Pályázati pénzekkel nem tudnak elszámolni.
    A megyei fenntartású intézetekben is lehetnek hasonló esetek. A gazdasági vezetők azért tudhatnak róla , Vagy nem? Kíváncsi.

    VálaszTörlés
  5. A PÉF hangsúlyozta , hogy amennyiben igaz, amit K. Ildikó a vallomásában állított, miszerint a gyermekotthont fenntartó megyei önkormányzat illetékesei tudtak a kecskeméti elkülönítőről, az ő büntetőjogi felelősségük is felvetődik.
    A fenntartónak is van felelőssége a juhar utcai és a halasi intézetben történtek miatt. Csak a politikai befolyásukat a nyomózás lassítására,az igazság elferdítésére fordítják. Gábor

    VálaszTörlés
  6. Már nem sokáig,mert ki bujik a szög a zsákból.
    Már több mint fele kint van!

    VálaszTörlés
  7. Nemcsak tiltják, hanem üldözik a blogszimpatizánsoknak vélt kollégákat, minden alantas eszközzel... Igaz, mindenki olyannal, amilyen van neki alantas emberek, alantas eszközökkel...
    Az új mb. igazgtó is a blog felszámolására törekszik, pedig jobban tenné, ha a visszaéléseket igyekezne felszámolni.

    Tiszta szándékú embereknek nincs miért félni a blogtól. Sosem volt.

    VálaszTörlés
  8. Az új igazgató,azt csinálja amit a régi diktál neki. Az igazságra való törekvés távol áll tőle.
    Lelkésztől az igazság elvárható lenne. Minimum.
    Gabi

    VálaszTörlés
  9. Mit hallok? Kihírdeti saját magát igazgatónak?
    Már annyire se tartják őt és a dolgozókat, hogy személyesen közöljék mindezt.

    VálaszTörlés
  10. Amit tegnap művelt a rózsaszín párduc azért 1x pofán vágom, ha megbüntetnek is érte! Ebben a hangnemben beszéljen a saját feleségével és ne a máséval! Meg ígértem, el is kapom!! Mennyi dolgozót akarnak ezek még tönkre tenni? Majd én megállítom őket!
    Elszánt vagyok, ha pár évembe is kerül.

    VálaszTörlés
  11. Most még fokozzák a terrorizálást! Ez az utolsó rúgkapálásuk,azért beszélnek így a dolgozókkal. Még jó néhányat aki nekik nem tetszik még ki akarnak készíteni idegileg,hogy mondjon fel. Ezek azt képzelik magukról,hogy nekik mendent szabad.
    A megbizott igazgató ezt nem veszi észre csak azt,hogy a beteg így is tovább élt. Figyeljen már egy kicsit,hogy legalább lássa mi történik a keze alatt! Vagy Ő is azt a néhány hazugot támogatja? Mária

    VálaszTörlés
  12. Érdekes meglátásom van az itt író embereket illetően van aki azért ír,hogy békét teremtsen a viszálykodók között. Össze békítse az ellenségeskedőket a betegek érdekében és a munkahelyi megalázások megszüntetésére. Sikeres munkát végeznek! Teszik ezt a közösségük környezetük érdekében. Én úgy látom helyes úton járnak,néhány dolgozó kivételével. Azok nem a betegeket tartják fontosnak,hanem saját hibáikat akarják leplezni,ilyen olyan meggondolatlan eszközzel. Nem riadnak vissza az ártatlanok meggyanúsításától sem. De ellenperel viszonozhatják azok akik úgy érzik bele tapostak a lelkivilágukba. Mert hát a visszafogottság nem jellemzi még azokat sem akik a gazdasági bűncselekmények részesei.
    Okirat hamisítás az meg már megszokott,olyan mint a hazudozás. István

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)