2011. szeptember 23., péntek

ELSŐ KÉZBŐL


Talán minden szabályt áthágva, szemérmes büszkeséggel és múlhatatlan tisztelettel kívánom közreadni Uray Erzsébet pályázatát, amely egy héten belül kerül elbírálásra. Már nem lehetünk vesztesek, hiszen 11 év méltó lezárásaként megszületett ez az összegző dokumentum, ami elárul mindent alkotójáról, életéről, munkájáról, de még vágyairól is. Önálló ez a pályázat, - még ha kevesekhez is jut el -, leginkább azért mert rendületlen hitről tesz tanúbizonyságot, és ez az ami igazán értékessé teszi, még a legádázabb küzdelmek közepette is.
Vettem a bátorságot, és saját felelősségemre felraktam a dokumentumot, hiszen ez a Blog még mindig a miénk, saját személyes naplónk, és meghívott barátainkon kívül mások érdeklődésére nem számítunk. Kis közösségünk pedig könnyen megérti, miből fakadhat szemérmes büszkeségem és múlhatatlan tiszteletem.

A pályázat elérhető: ITT!
Szakmai önéletrajz: ITT! 
 

5 megjegyzés:

  1. Ez a pályázat ha megnyerné az állást, újból vidáman járnánk dolgozni! Benne van minden ami szükséges a lakók és az ápolók jólétéhez! Mindig is hasonló munkakörülményekre vágytunk! Nagyon szurkolunk Erzsikének. Többen vagyunk mit azt valaki is gondolná, már átlátják a munkatársak, hogy ami most van az nagyon rossz. Elég volt a megalázásból, terrorból, semmibevételből.
    Ehhez a pályázathoz csak gratulálni tudok.
    Nem tudom a jelenlegi mb. igazgató ebből menyit csort el mert Erzsike anno elmondta a vágyai, álmait a kollégáknak. Remélem nem vett el tőle semmit, mert az nagy szemétség lenne tőle.

    VálaszTörlés
  2. Igazi eredeti Fidesz szemlélet, ezt kéne mindig követni.
    Minden jót kívánok.

    VálaszTörlés
  3. Ettől jobb pályázatot szerintem nem írt senki más.
    Kérem a fenntartót,hogy abba az esetbe ha nem ez a pályázat nyer legyenek szívesek a nyertest közzé tenni. Köszönöm. Munkás

    VálaszTörlés
  4. Még ezen kívül egy esélyes van a megbízott igazgató előtt. Megfelelő iskola és gyakorlat lesz az elöny. Most az átadások előtt már szakmabelit neveznek ki. Már nem olyan kell aki hazudozik, az igazság felé tartunk. Remélem ti is akik edig hazudoztatok. Aki nem a hazugságra alapozott az várja a változást.

    VálaszTörlés
  5. A pályázathoz amit Csörike, ugyanígy Hittel a szívében írt. A döntést Hittel a szívekben kellene "bírálni" is.

    "Volt egyszer egy ember, aki az ő háza udvarán oszlopot épített az ő Istenének. De az oszlopot nem márványból faragta, nem kőből építette, hanem ezer meg ezer apró csillámló homokszemcséből. És a homokszemcséket köddel kötötte össze. És az emberek, akik arra járva látták, nevettek rajta, s azt mondták: „Bolond!” De az oszlop csak épült, egyre épült, mert az ember hittel a szívében építette az ő Istenének. És amikor az oszlop készen állott, az emberek még mindig nevettek, s azt mondták: „Majd a legelső szél összedönti.” És jött az első szél, nem döntötte össze. És jött a második szél, az sem döntötte össze. Akárhány szél jött, egyik sem döntötte össze, hanem mindegyik szépen kikerülte az oszlopot, ami addig felépült. És az emberek, aki ezt látták, csodálkozva összesúgtak, azt mondták: „Varázsló!” És egy napon berohantak az udvarára, és ledöntötték az ő oszlopát. És az ember nem szitkozódott, és nem sírt, hanem kiment megint az ő udvarára, és hittel a szívében kezdett új oszlopot építeni az ő Istenének. És az oszlopot most sem faragta márványból, sem nem építette kőből, hanem megint sok-sok apró homokszemcséből. És a homokszemcséket köddel kötötte össze."

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)