2011. október 1., szombat

Döntésképtelen bizottság

 
„Eredménytelennek nyilvánította a halasi pszichiátria vezetői posztjára kiírt pályázatot pénteki ülésén a megyei önkormányzat közgyűlése…

Dr. Molnár Gábor MSZP-s képviselő hozzászólásában úgy vélte: lett volna alkalmas, megfelelő gyakorlattal rendelkező pályázó a három jelentkező között. Évek óta tudják, hogy baj van a halasi pszichiátriával. A pályázat eredménytelennek nyilvánítása tovább halogatja a helyzet megoldását.”…

A teljes cikk megtekinthető: ITT!


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

22 megjegyzés:

  1. Azt elfelejtették megírni a cikkben, hogy a pályáztatás eredménytelenségét, hetekkel a pályázók meghallgatása előtt kihírdették!

    VálaszTörlés
  2. Értem én, hogy villanymotor, csak azt nem t'om, hogy mi "hajcsa"!?

    VálaszTörlés
  3. Nem csak az igazgató nyert 3 hónapot hanem azok is akik nem is látogatják a munkahelyüket és felveszik a fizetést! Hogy akar így a kormány rendet rakni ha hagyják csalni tovább a vezetőket?
    Úgy néz ki a kormány intézkedése csak a kisemberekre vonatkoznak, húzzák még a nadrágszíjat rajtunk.

    VálaszTörlés
  4. Valóban nehéz helyzetben van a pszichiátriai intézet a Körösi úton. Komoly gondokkal küzd, hogyan tudják leplezni azokat a számlákat amik kamu számlák, nem került be az árú csak a számla azt kellett elkönyvelni bekerültként. Nem is kell oda új becsületes igazgató hiszen akkor minden aljasságra fény derülne. Sok árú nem került be ami a betegekre lett számlázva. PL(tészta Húsok,szalámik fűszerek cukor egy része stb.) Nem várhatjuk Bányaitól és csatlósaitól,hogy magukat is lebuktassák egy új igazgató alkalmazásával. Tovább védik az Ex csalásait sőt támogatják, és támogatták eddig is. De meddig tehetik ezt? Olyan embereknek fizetnek akik nem dolgoznak csak vannak. Ezt Bányai is megerősítette,hogy nem ellenőrzött a belsőellenőr.
    Ezeken kellene a Fidesznek spórolni. Az igazgatónőt már fegyelmivel a HAZUGSÁGÉRT tüntetés után való nap el kellett volna küldeni épp úgy mint a belsőellenőrt minőség ellenőrt és az orvosokat. Orvosok hívatásuknál fogva is a lakóikért felelnek. NEM A BETEGVERŐKÉRT!
    Itt már rég nem az ártatlanság vélelme miatt történnek az aljas döntések hanem a csalások sorozatának felderítése késleltetésére. Új igazgató igaz leltárral,Nem amit (Simon készít aki maga is csalt) olyan leltároz. Ez is nevetséges egyben szomorú,hogy a BKMÖ-nél olyan hülyének nézik az embereket mint a saját döntésük. A döntésük a saját fényképük!

    WWW:Mediano.hu

    VálaszTörlés
  5. Azzal is érveltek ha elküldenek embereket sokat kell fizetni nekik. Ezt cáfolni meglehet mert akik nem dolgozott az elmúlt évek alatt annak még a fizetését is vissza kellene fizetni. Nem,hogy még Ő kapjon pénzt. Már a Pap is 60 személyt akar elküldeni. Lehet,hogy már csak ennyi szakmabeli dolgozik itt István

    VálaszTörlés
  6. Ez az intézményesített Orbáni bűnözés!

    VálaszTörlés
  7. Na meg a megyei hívei.
    "Hazug kormány, becsapott nép" – tüntettek a Kossuth téren.

    Címkék: tüntetés; Kossuth tér; demonstráció;

    Több ezren gyűltek össze a Kossuth téren a D-Daynek nevezett tüntetéssorozat részeként szombaton. Az első vezérszónok szerint nem valami ellen, hanem valamiért, a jövőjükért tüntettek a Parlament előtt. A demonstrációt valóban Dopeman vezényelte le. A beszédekben élesen kritizálták az új Alaptörvényt és a Munka törvénykönyvét is. A tömeg végül rendőri felvezetéssel indult át a Clark Ádám térre, ahol néhány beszéd meghallgatása után elkezdtek hazaszivárogni az emberek. Az ORFK szerint az eseményen tízezren voltak.

    VálaszTörlés
  8. A legnagyobb sikert pedig akkor aratta, amikor emlékeztetett mindenkit, a kormány tagjai maguk is szolgák, a nép szolgái.

    VálaszTörlés
  9. http://www.youtube.com/watch?v=zkKJV0wtwPY
    Ez nagyon passzol ide (is). :):):)

    VálaszTörlés
  10. Fantasztikus, hallgassátok meg!
    Nálunk, vak vezet világtalant!

    VálaszTörlés
  11. Az, hogy valakik most többet tartózkodnak a munkahelyen az nem jelenti azt, hogy dolgoznak avagy több lenne a munkájuk csak félnek!

    Januártól meg mindenki számítson arra az ex-et visszarakják, azért bújtatják most mondvacsinált beosztással! A poklok pokla akkor jön el!!!

    VálaszTörlés
  12. A hivatali vezetők január 1-jétől lesznek a hazai közigazgatás legbefolyásosabb vezetői, irányításuk alá kerülnek az eddig önállóan működő szakigazgatási szervek. A hírek szerint a Bács-Kiskun megyei hivatal élére az erre a posztra esélyesnek tartott Kerényi János, a Fidesz regionális pártigazgatója kerül.

    Ez az emberke fogja visszahelyezni!!!!

    VálaszTörlés
  13. Hogy helyeznék vissza az exet, amikor már vádat is emeltek ellene! Már nem is dolgozhatna az intézetben, fegyelmit kellett volna indítania a papnak és felfüggesztenie. Csak nagy csendben mennek a dolgok, nem a nyilvánosság előtt, így "senki" nem tud erről.
    Eddig! :)))

    VálaszTörlés
  14. Szóltatok a CCHR-nak, hogy az ex kapcsán keresse meg a médiát? Érdemes lenne nyilvánosságra hozni!

    VálaszTörlés
  15. Naná, hogy szóltunk!! Kell ide a média! :))

    VálaszTörlés
  16. Ne add fel, ha már nem bírod akkor kell még jobban belehúzni! :)
    Néha el kell dobni a félelmeinket ahhoz, hogy valóra váljanak az álmaink!
    Ha nem hiszel önmagadban más sem fog hinni benned!
    Az igazság, amit a legnehezebb kimondani, és a legnehezebb meghallgatni!
    Ha feladtál valaha valamit, azt nem is akartad igazán!
    Mélyponton lenni jó dolog, mert onnan csak felfelé visz az út!
    Soha ne becsüld le azt,hogy mire vagy képes!!
    Nem mindig látod a kiutat,de ez nem azt jelenti,hogy nincs is!
    A lehetetlen múló pillanat, a lehetetlen nem létezik! :))

    VálaszTörlés
  17. Megragadtak a fenti szavak, ha valakinek ez a hitvallása, akkor remélem a kellő helyen kinyitotta a száját!!

    VálaszTörlés
  18. Dík má még a pap sem mond igazat.

    VálaszTörlés
  19. Tudjátok a sok Hülye ember azt hiszi,hogy nem lesznek ítéletek! Pedig lesznek! Kell,hogy legyen hiszen jegyzőkönyvek bizonyítják az egyes esteket.
    A bíróságon is vannak másolatok. Az eredeti meg néhány olyan személynél akik sértésnek vették mert Velük is igazságtalanul jártak el.
    Ezek után ha valaki még azt hiszi nem lesznek ítéletek akkor annak gyógyíttatni kell magát az IMEIBE. Irisz

    VálaszTörlés
  20. Van egy néhány oda való itt. Vagy gólyó fogónak kellene felhasználni. Dolgozó

    VálaszTörlés
  21. A hazugokat golyófogónak. A betegverőket az Imeibe,mert betegebbek mint a lakóink. Azokat a vezetőket akik ezekért hazugságra bírták a sok hülye dolgozót fegyház és ÖRÖKRE eltiltanám a beteg emberek mellöl. Még takarítónak sem alkalmaznám Őket ilyen intézetben. Hazudtak fenyegettek terrorba tartottak bennünket. Még Bányai is először bezárással fenyegetett bennünket. Utána cáfolta,hogy be sem zárhatják az intézetet. Most meg Bányai felmenthetné már a megbízott igazgatót is,hogy nem kezdett fegyelmit az Ex cselekedetei miatt. Nem jól végzi a munkáját. Leltározásba alkalmazta azt aki hazudott csalt okirat hamisítással vádoltak.
    Javasolnám Bányai Úrnak vegye elő a másik pályázók pályázatát és a jobbikat kérje fel az intézet vezetésére. A pap hazudott arról amit nem is tudhatott! Nem indított fegyelmit az EX igazgató ellen,pedig az kötelessége lett volna.
    Ugyanazt folytatja mint az elődje. Küldje el egy kis faluba ahol nem ismerik,lelkésznek.
    Itt egy hiteltelen hazudozó. Okoska

    VálaszTörlés
  22. 19,50 egyet értek veled!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)