2011. október 8., szombat

ÚJRAKEZDÉS

.
 
.

22 megjegyzés:

  1. Igen egy maszek szoc.otthon a patkó tó urával:))))

    VálaszTörlés
  2. Sokat gondolkodtam Simon volt igazgatónőről,és a férjéről,tudjuk ő is komoly beosztással bír a polg-i hivatalban .Vajon mi az amit tudhatott ?
    Mert hogy semmit azt nem gondolnám !Viszont ennyire ,bocsánat,birka lenne ,hagyta volna felesége ekkorát kockáztasson ?!Csalódtam .....benne is !

    VálaszTörlés
  3. Na azt nem hiszem, hogy nem tudta mit művel a felesége. A segélyekbe még Simon is belebukhat, ha jobban megpiszkálják a nyomozók az ügyet.
    Valami biztos van, mert újabb kihallgatás lesz a hamis igazolások miatt, úgy hallottam.

    VálaszTörlés
  4. Bolhából lett elefánt!
    Ha mindent kivizsgálnak rendesen akkor nem kell azon gondolkodni,hogy hol legyen az újrakezdés.
    A pirtói polgármesterék már el akartak válni S.I miatt. Már régebben. Azt azért tudni kell mindegyik érintett személynek,hogy minden tettük következményekkel jár. A következményeket nekik kell elviselni ha már nem tudták becsületesen megoldani a betegveréses témát. Egyszerűbb lett volna Simonnak ha fegyelmivel elküldi a betegverőket. Nem ezeket akik a vádlottak, hanem akiket neki mondtak a jelentők. Innen kezdve a saját buta gondolkodásába BUKOTT bele. Nem lettek volna felderítve a pénzek sikkasztása a be nem került árú az ágyneműtől az étkészleten keresztűl az élelemig. A nyaraltatás létszám rokonai barátai nyaraltatása a lakók pénzén.
    Az idei évben miért is nem voltak a lakók nyaralni? Ha már a vezetők barátai nem nyaralhatnak a betegek pénzén akkor ne nyaraljanak a lakók sem? Vagy mi is volt az oka?
    Talán elkűldték azt a személyt aki képes volt megszervezni a nyaralást? Vagy nincsen olyan értelmes dolgozó abban az intézetben aki megtudta volna szervezni a nyaralást?
    A csalásokról azért a könyvelőknek tudni kellett,épp úgy mint a raktárosnak vagy a gazdasági vezetőnek.. Vagy ilyen dolgozói nincsenek az intézetnek? Ha vannak akkor Ők is bűnrészesek mert nekik ezt jelenteni kellett volna a fenntartójuk felé. Ez kötelességük, és a becsületük is megkívánta volna. Talán Ők is részesültek a kiváltságokba azért estek a hazugság mély árkába,mert zsarolhatóak. Az igazgatónő zsarolja Őket a sajár bőre mentésének érdekében?
    Hazugság árán csináltak a bolhából elefántot!
    Ez tudathasadásos álapotra utal.

    WWW: Mediano.hu

    VálaszTörlés
  5. Ennek a cikknek az írója többet tud mint mi.
    Lehet,hogy Ő is nyomoz. Gabi

    VálaszTörlés
  6. Nem lesz itt újrakezdés, a régi vezetés befejezése lesz,számonkérés. Eltávolításuk után fellélegezve egymásra mosolyogva dolgozunk tovább. Merünk egymáshoz szólni és talán olyan vezetéssel dolgozhatunk együtt akik kérdeznek beszélnek velünk és még a véleményünket is kikérik a betegek gondozásával kapcsolatban.
    István

    VálaszTörlés
  7. Hülye vagy (vagytok) te hamis istván kisbetűvel vagy perennis vagy protest.
    Nem történt semmi. Ezek csak kis dolgok.

    VálaszTörlés
  8. A hülyézőnek sajnos igaza van, ezek csak a jéghegy csúcsai.

    Nemi erőszak, betegverés, csalás, okirathamisítás, csalás, lopás, sikkasztás, zsarolás, fenyegetés, terrorizálás, öngyilkosságba hajszolás, mulasztás, eltussolás... kis dolgok.
    22:42 részese mindennek, de ez neki természetes, ilyen az értékrendje, bocsánat, értéktelenrendtelenje, ezért szajkózza: nem történt semmi!

    VálaszTörlés
  9. 22:42 is tagja a gittegyletnek (így kisbetűvel).

    VálaszTörlés
  10. Szerintem nem mi vagyunk a hülyék, hanem azok, akik azt hiszik a "kis bűn" nem bűn. Pont ezzel a felfogással van a probléma! Hiszen az se erkölcstelen ha a lakók pénzét elveszik, de az már igen ha az övékét.

    VálaszTörlés
  11. A képhez - Esetleg Kalocsa?

    VálaszTörlés
  12. Akik tudtak a vásárlásokról, többségük jelezte is! Pl a légkondi! Mennyi is lett számlázva és mennyi lett beszerelve az intézetbe? Jeleztük, ki nézett utána? A megye visszaküldte az ex-nek kivizsgálásra, ennyi és itt vége is lett.
    A kamerák a 7-esen ha az ottani főnővér aláírja a db-szám beszerelését akkor minden ok. De nem írta alá és így visszakellett hozni a lenyúlt kamerákat a minőségellenőrnek!!!!

    VálaszTörlés
  13. Ez milyen igaz! Emlékszem is rá 2db-ot hozott vissza!

    VálaszTörlés
  14. 22,42 István vagyok, a te nevedet ne osztogasd másokra. (hülye. Nem vagyok Perennis sem Protest
    ha nem teszik az írásom akkor ne olvasd. De magadat minősíted az írásoddal. Kisdolgok a betegverések a nemi erőszak a véleményed szerint akkor téged anyád alól vasvillával szedtek el születésedkor. És valami születési hibával születtél! Nagyon sajnállak mert nagybaj az agybaj! Még mindig István és nem más!

    VálaszTörlés
  15. Aki nem érti, annak hiábavaló magyarázkodni. Kár a szóért.

    VálaszTörlés
  16. Hátha megmozdúl a szíve hamár az agya nem tud.

    VálaszTörlés
  17. Ezeknek???????? Ugyanmár!!!!!!!!!!Hol élsz te?

    VálaszTörlés
  18. A belső ellenőrnek kellett volna ellenőrizni a légkondikat is! De hát az otthonában mégsem ellenőrizheti saját magáááááát! Naháááááát!

    VálaszTörlés
  19. De vissza hozhatná,még a többi vezető is amit elvitt.

    VálaszTörlés
  20. Akkor a nagy ebédlő megtellene az elvitt áruval.

    VálaszTörlés
  21. Nem biztos,hogy a 11 év alatt amit elvittek beférne.

    VálaszTörlés
  22. Biztos nem férne be,menyi forintot is kostál az ellopott érték?

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)