2011. november 24., csütörtök

Akkor, hogy is állunk?


Volt időszak, amikor az ügyvéd úrnak nem volt működési engedélye! Kinek a nevére bérszámfejtették a járandóságát? Amikor összeveszett ezzel a hölggyel, akkor melyik képviselő nevére kapta a járandóságát? Nézzünk csak utána!!!! Az illetékeseknek leadva!!

13 megjegyzés:

  1. Isten hozott Cica. Remélem ahova eddig írtál, ott is hagytad a Cica tappancsaidat:)

    VálaszTörlés
  2. Nem történt semmi? Egyre több disznóság derül ki.

    VálaszTörlés
  3. Milyen sokan vagyunk fent a neten. miért nem Tv-ztek

    VálaszTörlés
  4. A minimum az, hogy a megyei vezetés felelősei(is) távozzanak tisztségükből. Már most is késő, ha belegondolok mennyi kárt okoztak ennek az intézménynek. Arra meg nem találok szavakat, hogy azért nem lehetett megakadályozni ennek a nőnek az ámokfutását,mert jól"feküdt"szó szerint. Az urak nem házasemberek véletlenül?

    VálaszTörlés
  5. Bocsi Cica, de nem igazán érthető amit írtál, mert az előzmény nem mindenki előtt ismert! így nekem sincs fogalmam, hogy miről is lenne szó!
    Hol is ismerhető meg az info, amiről írtál? Milyen működési engedély?

    VálaszTörlés
  6. 2010. SZEPTEMBER 18., SZOMBAT

    Csáky szalmája

    A mi gazdasági vezetőnk mestere annak, hogy az egyre alacsonyabb költségvetésből, hogy kell úgy gazdálkodni, hogy a dolgozóknak végképp semmi ne jusson.
    Külön szerencséje, hogy igazgatónő ebben jóváhagyólag támogatja.
    Ami nagyon kell, arra azért telik. Úgy mint ügyvédi szolgáltatás potom 100.000,- Ft/hó. Hogy nincs rá szükség és nem is dolgozik? Az ilyen szép kerek szám már eleve azt sugallja, ezt csak olyan kaphatja ki: aki akár havi 4-6 órát is dolgozik!

    Régi mondás nem a munkával töltött időt kell megfizetni, hanem azt az időt, míg odáig eljut, hogy ha akarna, dolgozhatna.
    Tanácsai jók arra, ha perel az intézet, biztos ne nyerjen, vagy ha nyerhetne, elveszik az irat. Természetesen az ügyvéd úrnál! Ügyvéd úr szavai "igen rémlik", valahol már láttam ezt az iratot! Büszkék vagyunk rá! Tudja miről van szó! Hát már ez is nagy szó! Faxoljuk újra és még többször. Ebben csak az a jó, ha már nála van, akkor baj nem lehet.
    Ha nem telik le a jogvesztő határidő, még akár ügy is lehet belőle. Nem mi vagyunk a szerencsések? Hogy teszi ezt havi 100.000,- Ft-ért és néha, egy kis úti elszámolásért! Miénk a megtiszteltetés!
    Versengés volt érte, hogy kinek a nevére számolják el, a soha le nem utazott kilométereket. Úgy ahogy illik, szabályosan "kiküldetési rendelvényre".
    Beszéljünk arról az időről, mikor egyéb más - Halason és a megyénél is ismert - ok miatt nem praktizálhatott.
    Tudta ezt mindenki, sőt azt is tudták, hogy mikor kinek a nevére hozta a számlát. Nem volt ez olyan régen! A számla ellenértéket meghatalmazás nélkül, olyan miniszteri aláírással vette fel, hogy azt ember fia ki nem olvasta. Volt olyan, hogy a számlán, pecsét sem volt. Megnézte ezt valaki?
    Na akkor szegénynek tényleg annyi magánéleti gondja akadt, hogy csak arra a fél órára látták, még a tisztelet díját, akarom mondani a 100.000,- Ft-ját felvette. Ha jól emlékszem volt olyan is, hogy a sofőrnek kellett a pénzt egy ügyvédi irodába elvinni. Szerencséje volt a sofőrnek, ha elsőre ott találta.

    Eszébe jutott már valakinek, hogy ugyan mennyibe került nekünk ez a pár elvesztett ügy? Egyik kedves olvasó írta egy másik levél alá, hogy évi 8-10 ügy van. Sok vagy kevés döntse el mindenki magában. Főleg azt, hogy megéri-e ez a havi 100.000-et. Örömünkre, további bevétele van az intézet jóvoltából. Ő védi, a vád alá helyezett dolgozókat. Szó szerint dolgozókat, mert jelenleg is dolgoznak, csak másik osztályon. Ügyvéd úr, etikus ez?! Tudatlanul kérdezem, én nem vagyok ügyvéd. Az intézetben nagyon magas tisztelet díjról beszélünk! Önt ismerve ez hihető is! Ha soknak tartom a havi 100.000-et munka nélkül, csak azért van, mert már megint az én fizetésemhez viszonyítok. Javíthatatlan vagyok.
    Én 12-órával számolom a munkaidőt és minimum havi 20 napnak megfelelő óraszámmal. Hát így persze, hogy keveset keresek.

    Ő vajon belefér a pénznyelő kategóriába? Ez volt a 100.000,- Ft-os kérdés. Aki azt mondja igen, az nyert. Bőven belefér!

    Számoljunk újra együtt! Ez a szerződés is 1,200.000,- Ft évenként /vagy egy kicsit több/. Sok éve már. Vajon hány dolgozónak lehet gyermeke? Én úgy 100 főre gondolok, ha mindenkinek 2 gyermeke van, /ami nem valószínű / akkor is gyermekenként 6.000,- Ft beiskolázási támogatás jutott volna.
    Kár lett volna a dolgozót támogatni, még a végén hozzászokik. Így jó, semmit nem kap és örüljön, hogy megtűrjük! Ki is rúghatnánk, mint már sokszor elhangzott!

    Ügyvéd úr pereljen be! Ha megteszi, ígérem nem leszek névtelen.



    Idő: 20:57 Tollnok: Cica

    VálaszTörlés
  7. Azért tiltották el a praxisától mert sok embernek elvette a házát a feje felől. Benne volt a lakásmaffiába

    VálaszTörlés
  8. Ha eltiltották, akkor nem vehetett volna fel megbízási díjat!!
    Még úgy sem, hogy más vette fel helyette!

    VálaszTörlés
  9. Ezt minek hívja a büntető törvénykönyv, ha valaki megszegi a büntetésben foglalt tilalmat?

    VálaszTörlés
  10. Csaló! Írta Néró

    VálaszTörlés
  11. Ez az ügyvéd szaladgált a Borbás Andi által elküldött dolgozó lakására alkudozni. István

    VálaszTörlés
  12. Ketten szaladgáltak, ez az egyik.

    VálaszTörlés
  13. Két ügyvédet alkalmaz a fenntartó és annyi törvénytelenség megtörtént,az intézetben az elmúlt időben.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)