2011. november 14., hétfő

Álljatok fel!


Szeretettel ajánlom az alábbi rövid videót, nemcsak megtekintésre!

"Az a fontos, hogy hogyan fejezed be!"

Lásd: ITT!


Barátunktól kaptuk, köszönjük!


11 megjegyzés:

  1. Eléggé perverzek vagytok.

    VálaszTörlés
  2. Ez a TV- ben is volt már. Tanulság lehet mindenki számára a kitartása, az életelviselése.
    Ehhez tiszta szív kell. Ami a hazugokból hiányzik.
    MATT

    VálaszTörlés
  3. Fel állnak a beosztásukból nemsokára! Hamis tanúzásért majd leülnek! István

    VálaszTörlés
  4. Melyikért lehet több büntetést kapni?
    Ha valaki megver egy kutyát?
    Ha valaki megver egy beteg embert a saját otthonába?
    A lakó otthon az otthona a betegnek?
    Az ápoló verekedhet a munkahelyén?
    Ilyeneket nem tilt a munkatörvénykönyve?
    Milyen emberek azok a vezetők akik ezt támogatják
    ? Gusztustalan aljadék? Hamis tüntetés hamis tanúzás mennyit ér? Kíváncsi Fáncsi

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  6. 14:15-nek: Kik és miért?

    Nemcsak nézni, hanem hallgatni (olvasni) is kell a videót!
    Ha újra megtekinti és leesik a tantusz, arra is rájön, mit jelent képletesen érteni valamit... én pedig ezúton elfogadom a bocsánatkérését.

    VálaszTörlés
  7. halason is a rokonság van előnybe,Még Bányai rokona is itt van.
    Munkahelyi (bé?)lista: vastaggal a Fideszesek

    Munkahelyi (bé?)lista: vastaggal a Fideszesek
    2011. november 16. 04:58 Szilvás Krisztina
    FÉLKÖVÉR | Ki kire szavazott, ki rokona egy szocialista politikusnak? Huszonhat dolgozóról szól a felsorolás.
    Mik ezek?

    Furcsa lista került szerkesztőségünk birtokába. A kézírásos A/4-es papíron az Andornaktályán található Heves Megyei Önkormányzat Fogyatékosok Otthona és Rehabilitációs Intézete 26 dolgozójának neve áll, mellettük pedig az, hogy az illető melyik párttal szimpatizál, kire szavazott, rokona-e valamelyik politikusnak, illetve, hogy a legutóbbi polgármester-választáson a jelenlegi polgármester mellett tette-e le a voksát. A lista névtelen készítője lábjegyzetben magyarázatot is fűz a felsoroláshoz, miszerint „a vastag betűvel kiemelt dolgozókról állítható 100 százalékos bizonyossággal, hogy Fideszesek”.

    Akkurátus munkára utal a felsorolás. Akad, akinek vallási hovatartozását tartotta fontosnak megjegyezni a listázó. FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON Akkurátus munkára utal a felsorolás. Akad, akinek vallási hovatartozását tartotta fontosnak megjegyezni a listázó. FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON

    A listát az intézményben terjedő pletyka szerint állítólag az igazgatónő asztaláról leesve találta meg valaki és lefénymásolta. Az otthon dolgozói felháborodtak, mint mondják, ez a nyilvántartás sérti a személyiségi jogaikat. Ám azt, hogy ki készítette és miért, nem tudni.

    Az intézet igazgatónője, Hajdúné Farkas Ildikó megdöbbent a lista hírére. Mint mondta, ő nem írt és nem is íratott ilyen felsorolást, a létezéséről is tőlünk hallott.

    - Nálunk nincs politizálás, nem beszélünk ilyen témákról, nem számít, ki milyen politikai nézeteket vall, mindenkit az elvégzett munkája alapján ítélünk meg - nyomatékosította az igazgatónő.

    Vámosi László, Andornaktálya polgármestere szerint nem zárható ki, hogy mindez egyfajta támadás az igazgatónő ellen. Merthogy a "kicsit szigorúbb intézkedések nyomán" rosszakarója akadhatott
    A lista írója két munkatárs neve mellett azt is feltüntette, hogy ők Korózs Lajos MSZP-s politikus rokonai, illetve, hogy milyen rokoni viszonyban állnak. Az MSZP országos elnökségi tagja is felháborítónak tartja, hogy ilyen iromány készülhetett.

    – Az ember esze áll meg. Vége van a polgári demokráciának? – így kommentálta Korózs Lajos a történteket. – A szavazófülkében mindenki arra voksol, akire akar, remélem, hogy a következő választáskor a szavazók kétharmada nem a Fideszt választja.

    A fenntartó megyei önkormányzat tájékozódik az ügyben, mert bár egy névtelen "dokumentumról" van szó, az az intézmény belső feszültségeire utal. Tájékozódni és szükség esetén azonnal cselekedni kell, hiszen az a munka rovására megy, ha a dolgozók a feladataik elvégzése helyett egymással foglalkoznak – reagált az önkormányzat.

    Írásbeli hozzájárulás kell

    – Az adatvédelmi törvény nagyon szigorúan meghatározza, hogy mely személyes adatokat lehet nyilvántartani, illetve hogyan kell ezeket kezelni. A jelenlegi alkotmány szerint senkit hátrányos megkülönböztetés nem érhet nembeli, faji, vallási és politikai meggyőződése, hovatartozása miatt. Ebből következik, hogy ezeket az adatokat csak a szóban forgó személy írásbeli hozzájárulásával lehet nyilvántartani, ellenkező esetben ugyanis súlyosan sérti a személyiségi jogokat – magyarázza dr. Gyurkó Péter jogász az eset kapcsán. – Ráadásul ennél többről, az egész demokratikus intézményrendszer problémájáról szó van. Az ilyen különleges adat sérelme esetén, ha az érdeksérelmet okoz, a polgári bíróságon túlmenően büntetőeljárást is lehet kezdeményezni.

    Bővebben a Heves Megyei Hírlap szerdai (11.16) számában.

    VálaszTörlés
  8. Arra már gondolni sem merek hogyan viszonyulhat egy ilyen a lakókhoz ha a kollégáival szemben ilyen.Arról már nem is beszélve,mit keres a párt-bármelyik-egy otthonban.
    Jelentem a moderátornak
    14. trutyi 2011. november 16. 12:54

    Orfni

    Gyenge vagy.Minden alap nélkül vádaskodsz.Ki kell deríteni a kézjegy alapján és nyilvánosságra kell hozni hogy senki más ne sérüljön.Aki pedig ilyenre képes,legyen meg a módja a kiközösítésére.Akik az otthonban vannak nem érdemlik meg hogy ilyen emberek a közelükben legyenek.Ezekért az emberkékért mindannyiunknak felelősége van,ezért duplán ki kell hogy derüljön ki az igazság.
    Jelentem a moderátornak
    13. Akamoto 2011. november 16. 12:51

    azert van olyan ceg ahol a fonok nem itel a politikai hovatartoyas miatt sot..
    Most hogy lement a hajozasi szezon sok felesleges kotel van a hajosboltokban.. sokszor 2 meter.. / BOcs az ekezetek miatt Debian en/

    VálaszTörlés
  9. Egy olyan listát hozott nyilvánosságra a Heol.hu, mely az Andornaktályán található önkormányzati rehabilitációs intézet 26 dolgozójáról tartalmaz adatokat. Többek között azt, hogy ki kire szavazott a választáson, és hogy ki rokona egy szocialista politikusnak. Az intézet igazgatónője szerda délután áthelyezését kérte.

    VálaszTörlés
  10. 14.15
    Egyetértek 12.19-el. 14.15 tényleg? Ha van szemed láss! Ha van füled hallja! Ha a betűket ismered olvasd! Ha olvasol, na csak lásd a szavakat! Értsd is! Az utóbbi, a megjegyzésedet olvassa, nem mindenkinek adatik meg, neked sajnos nem!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)