2011. november 25., péntek

Halmozódik a botrány az intézetben!


Újabb 5 ápolót vádolt meg a vezetőség és fegyelmi eljárást indítottak ellenük, hogy verik a betegeket. Ugye ezt tudjuk, hogy nem igaz, mert ezek az emberek ilyet soha nem tennének! A szakszervezeti elnök ellen megy a balhé igazából, de vonnak be másokat is. Csúnya ügybe tenyerelt bele az elnök, ezért el kell távolítani. Tértivevényes levélben értesítette őket az igazgató, amit helyben kellene felvenniük. Ilyen baromságot? Kinek az agya adta ezt ki? Az elnök kezében van Bányai úr levele, amiben tájékoztatja a szakszervezeti elnököt, hogy minden törvényben előírt juttatást leküldött a fenntartó a munkáltatónak. Az, hogy átcsoportosították, ki az istent érdekel? Megloptak bennünket!
Ugye van 3 női dolgozó és 2 férfi a megvádoltak közt. Az egyik férfi, tudjuk, a 7-es osztály ügyében korona tanú lehetett volna, de hallgatott. Most itt a jutalma! Jobban tenné, ha soron kívül tanúvallomást tenne, mi is történt a 7-es osztályon, hisz ő tudja! Alátámasztaná a 2 nővér vádjait!  Tudjuk féltette a munkahelyét, de most már az sincs biztonságban. Az, hogy a vezetők minden Karácsony előtt vásárlási utalványra vásároltak műszaki cikkeket, egy dolog. De az a dolgozóké volt eredetileg! Mennyit is csoportosítottak át? Na és mennyi maradt a vezetőknek?
.

45 megjegyzés:

  1. Most mi a f@szért léptek ilyen gyorsan és keményen a vezetők?

    VálaszTörlés
  2. Mert félnek, hogy nagy lesz a bukásuk.

    VálaszTörlés
  3. Domino elv miatt!

    VálaszTörlés
  4. A 7. osztályos dolgozót annak idején megzsarolták, így hallgatott, pedig nagyon elege volt.
    Most már nem érdemes!

    VálaszTörlés
  5. Az étkezési hozzájárulás, az személyi juttatás a dolgozóknak! Nem az intézményi étkeztetés támogatására szolgál! Főleg nem egyes személyek támogatására!
    Műszaki cikkeket egyébként még a saját utalványán sem vásárolhatna, nem hogy a másokén!

    VálaszTörlés
  6. A megyei elnök leküldte, ezek meg elhappolták???
    Mi a csuda? Hány milliót is nyúltak le az évek alatt, ha csak ezt számolom?

    VálaszTörlés
  7. Azt értem, hogy az eddigit zsebretették, de hol van azóta, mióta új igazgató van?
    Vagy még mindig a régi irányítja a gazdasági vezetőt?

    VálaszTörlés
  8. A korona tanúnak vajon megérte hazudni vagy megmásítani a vallomását az előzőhöz képest.
    Hamis tanúzásért is kaphat egy év börtönt.
    Most olyan szorgalmasan osztják a börtön büntetéseket,hogy az már csoda számba megy.
    Aki börtönbe van az már nem kér munkanélküli segélyt. Ezért csökken a munkanélküliség.
    Néró

    VálaszTörlés
  9. Akik bántalmazták a betegeket, még csak gyanúsítottak se lettek.
    Akik nem bántalmazták, azokat meg megvádolják. Persze, csak titokban.

    VálaszTörlés
  10. Kedves Cica! Biztos velem van a baj, de ezt sem értem! Megvádoltak még 5 további személyt? Mármint az ügyészség? (mert ugye megvádolni csak ők jogosultak, a munkáltató csak fegyelmire!) Hol jelent ez meg, vagy honnan tudhat többet erről, aki nem intézménybeli? Köszi a választ!

    VálaszTörlés
  11. Kedves Detonátor a Cica mindent lát mindent hall és minden történésről tudomása van. Ő tudja ki mond igazat,ki hazudik. Nagyon nagy az igazságérzete. Kételkedik a hatóság hozzáállásához nyomozások igazságosságában is.
    Nézzen át hozzánk majd érteni fogja több írás olvasása után. Tisztelettel István

    VálaszTörlés
  12. Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés
    Alelnöke

    5264/2011.


    E L Ő T E R J E S Z T É S

    a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés
    2011. novemberi közgyűlésére



    Tárgy: BKMÖ Pszichiátriai és Fogyatékos Betegek Otthonában megszüntetett álláshelyek visszaállítása

    A 2011. évi költségvetés tervezésekor a megtakarítások elérése és a közcélú foglalkoztatás törvényi előírásainak betartás céljából került sor az év elején 9 üres álláshely ideiglenes megszüntetésére az intézményben, azzal a feltétellel, hogy 2011. december 1-től az intézmény visszakapja a 9 álláshelyet.

    2011. október és november hónapok végén az intézmény rövid- és hosszú távú közcélú foglalkoztatási szerződései megszűnnek, és amennyiben az elvont 9 státuszt az intézmény nem kapja vissza, az alapvető gazdasági (élelmezés, karbantartás, takarítás és portaszolgálat) feladatok ellátása kerül veszélybe.

    Fenti indokok alapján, és mert az intézményvezető levelében leírtak szerint a bér- és járulék finanszírozásához többletfinanszírozási támogatást a fenntartó részéről nem igényel, arra a jelenlegi, és a 2012-re tervezett költségvetési keretösszeg fedezetet nyújt, kérem a Tisztelt Közgyűlést, döntsön arról, hogy a jelenlegi 206 fő engedélyezett létszámot 9 fővel megemeli, és így az engedélyezett létszám 2011. december 1-től 215 fő legyen.

    Kecskemét, 2011. november 8.



    Rausch Sándor

    Erről beszélt a Potyka TV

    VálaszTörlés
  13. Bányai Gábor már beismerte nyilatkozatában:

    "Lejárattuk mi magunk a megyei önkormányzatot és az intézményeinket."!

    Csak egy dolgot felejtett el, benyújtani a lemondását!
    Igaz, ezt általában a demokraták teszik meg. Egy keresztény ember nem tesz ilyet, ha mégis, csak lemond, hanem bocsánatot kér, és pályát módosít! Vagy csak papíron tagja az egyháznak, vagy a pártnak.

    VálaszTörlés
  14. Kedves kollégáim!
    Most nem kellene tüntetést szervezni azokért a vezetőkért akik megrövidítették a dolgozókat?
    Ellopták a kártyapénzünket,étkezési jegyeket meg nem tudni még milyen juttatásokat. Bányai átutalta ? Nekünk nem járt semmi a sima fizetésen kívül. Ha már a betegverőkért tüntetés volt akkor most a hazug csaló bandáért is tüntetést kell szervezni.
    Hazugoknak részt venni kötelező!
    Dolgozó

    VálaszTörlés
  15. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  16. A papocska most már bocsánatot kérhetne Uray Erzsébettől,mert igazságtalan volt az elküldése.
    SZÓLÁS SZABADSÁG VAN! Véleményünket elmondjuk az csak annak fájó pont aki hazudik. Az igazságért harcolók nem haragszanak a lehetőségért,hogy írhatunk. Van egy fórum ahol megbeszélhetjük azokat a dolgokat amikre a vezetők azt mondták nem tetszik el lehet menni. Kapuban 100 várnak a helyedre. MATT

    VálaszTörlés
  17. Hogy lehet az, hogy egy dolgozó megkerülve a szolgálati utat, az igazgatónak jelent, úgy, hogy a főnővért, a közvetlen felettesét nem tájékoztatja?
    Sőt az főápoló asszonyt és a főorvos asszonyt is kihagyják a sorból?
    Csak nem megrendelésre cselekedett?

    VálaszTörlés
  18. Tiszta sor, hogy megrendelés volt, az a bizonyos dolgozó a volt (jelenlegi) igazgató nő ismerőse által került ide.

    VálaszTörlés
  19. Kísérteties a hasonlóság 40 évvel ezelőtti helyzetekhez, aki az igazságot képviseli az aktuális hatalommal szemben azt azonnal vádoljuk, megpróbáljuk kicsinálni. Gratulálok a lelkésznek, ennyit változtak a tanok vagy csak ő tért tévútra?! Mert ahogy kinéz Isten helyett ő valaki vagy valami egészen mást imád. Jelzem, azért mindenért nincs megbocsátás!

    VálaszTörlés
  20. Azért van mert most is a ügy eltusolásán fáradoznak. A hatóság remélem nem siklik el az fölött,hogy ami járna nem kaptuk meg néhány sikkasztó ember miatt. Ezen a pénzen vásárolhattak ingatlanokat kinek a nevére is? Bányai vagy Simon a vásárló? Befektetés a nekünk való járandóságból. A hasznot Ők húzzák!
    A megbízott igazgató nyomát sem látja?
    Borul a billi! Bennfentes.

    VálaszTörlés
  21. Egy szerződésért lehetséges!

    VálaszTörlés
  22. Nem történt semmi! Tudhatnátok! A pap is megmondta! Nyomát sem látta a történteknek!
    Munkás

    VálaszTörlés
  23. Eben a gazdasági helyzetben nem a 9 főt kellett volna elvenni, hanem azokat naplopókat akik még be sem jártak dolgozni évekig de a fizetésüket megkapták folyószámlára! Gondolok itt a belső ellenőrre ( volt) és a minőségellenőrre-
    A szakszervezeti elnök előtt le a kalappal, azt teszi amit vállalt, nem félti a munkahelye elvesztését, csak azt sajnáljuk nem merünk neki nyíltan segíteni, mint ahogy a 2 ápolónőnek sem mertünk mert féltettük a munkahelyünket. Minden tiszteletünk a szakszervezeti elnöké, kívánunk neki kitatrást és erőt a jövőben!

    VálaszTörlés
  24. Rakd már hozzá a gazdasági igazgató naplopó feleségét is akinek több milláért berendeztük azt irodáját de dolgozni azt nem járt be!Ja meg azokat az egyéneket akiknek csak a neve szerepelt a dolgozók közt de a lábukat sem tették be az intézetbe. Kik vették fel ezen emberek fizetését?

    VálaszTörlés
  25. 18,03 Simontól már nem kellene félni. Talán a munkahely elvesztésétől sem. Sok mindenre fény derült már ok nélkül nem mernek senkit elküldeni.
    Nem úgy mint Urayt. Gábor

    VálaszTörlés
  26. Kapálóznak még egy kicsit élen a megbízott igazgatóval,Ő bányainak akar megfelelni,az meg a felelősségre vonás elkerüléséért mindennel próbálkozik. Már értelmét vesztette a hazudozás beláthatnák már végre. Hamis tanúzást is szigorúan büntetik. Irisz

    VálaszTörlés
  27. Urayt nem "ok" nélkül küldték el, hanem a blog miatt.

    VálaszTörlés
  28. Mit hallok?
    A kajajegyeken vásárolt magának LCD TV-t?
    Kinek a kajajegyein?

    VálaszTörlés
  29. Ki a fene vásárolt kajajegyen TV-t és hol. Teljesen szabálytalan???

    VálaszTörlés
  30. 11,44 A vélemény nyilvánítás,vagy a blog üzemeltetése nem törvény sértő! Akik elküldték azok nagyon bűnösek,ha más oka nem volt!
    Mint írtátok a savanyú szag sem ok a kirúgásra! István

    VálaszTörlés
  31. 11,58 as íráshoz megjegyezném a lakók vásároltak földet. Bennfentes

    VálaszTörlés
  32. Melyk vásárlás is volt az? Amikor több millát kifizettek és a régi raktárosnak csak bevételezni kellett mert egyből lakásra szállították? Nem is került az intézetbe-

    VálaszTörlés
  33. A mostani igazgató nyomát sem látta!
    Most Ő rakja el ami nekünk járna,vagy hova lett?

    VálaszTörlés
  34. 11,48-ra
    Nem LCD-t, hanem plazmát

    VálaszTörlés
  35. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  36. A megbízott igazgató nyomát sem látta! Ő is részese lehetett. Miért hazudozott volna ha nem így lenne? Aki az igazságot várja a hatóságoktól az mind rosz ember, Ő meg pap létére a szent.
    Csak hazudós szent. Ibolya

    VálaszTörlés
  37. Ha Bányai egyáltalán átutalta akkor majd vissza fizetik azok akik elcsalták a dolgozóktól!
    feleljenek érte a teljes vagyonukkal! István

    VálaszTörlés
  38. 19,04 A belsőellenőrt és a minőség ellenőrt azért hagytad ki a felsorolásból mert azok nem is dolgoztak? Dolgozó

    VálaszTörlés
  39. Nem utalta azt Bányai! Éveken keresztül nem nyúlták volna le a vezetőink. Mint Bendegúz mondaná nem olyan családból valók. Néró

    VálaszTörlés
  40. Néhány ember bosszúból nem osztotta ki az étkezési utalványt! Nem történt semmi! más mint tolvajlás!

    VálaszTörlés
  41. Abból kaptak a főnővérek teás készletet és a terápiás nővérek kávés készletet.

    VálaszTörlés
  42. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  43. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  44. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  45. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)