2011. november 7., hétfő

A leigázás 45 alapelve...


...
14. Mindent megtenni annak érdekében, hogy a határozatok és rendeletek- legyenek azok jogi, gazdasági, vagy szervezeti jellegűek-, megfelelően pontatlanok legyenek.

17. A szakszervezetek nem szegülhetnek ellent az igazgatóság utasításainak. A szakszervezeteket más feladatokkal kell elfoglalni, úgymint a vállalati üdültetések szervezése, a nyugdíj-és kölcsönkérelmek elbírálása, kulturális és szórakoztató programok, kirándulások szervezése, a hiánycikkek elosztásának megszervezése, a politikai vezetés határozatainak és nézeteinek az igazolása.

18. Meg kell szervezni, hogy csak azokat a dolgozókat és vezetőket léptessék elő, akik a rájuk bízott feladatokat példamutatóan végrehajtják, és akik nem hajlamosak azon problémák analizálására, amelyek túlérnek tevékenységük határain.
...
42. Azokat a párt által kinevezett vezetőket, akik tevékenységükkel károkat okoztak, vagy az alkalmazottak elégedetlenségét idézték elő, ne állítsák bíróság elé. Drasztikus esetekben vissza kell hívni őket funkciójukból, más hasonló vagy magasabb szintű pozíciókba helyezni őket. Végső esetben vezető állásba kell tenni őket, és a későbbi változások idejére kádertartalékként számolni velük.
.
44. A munkahelyeken gondoskodni kell a különböző funkciókban dolgozó emberek leváltásáról, és a legkisebb szakértelemmel rendelkező iskolázatlan munkásokkal helyettesíteni őket.

45. Meg kell szervezni, hogy a főiskolákra legalacsonyabb társadalmi rétegekből származók kerüljenek be elsősorban, akiknek nem érdekük a szakértelmük növelése, csupán a diploma megszerzése. 

A teljes dokumentum megtekinthető: ITT! 

Postaládánkba érkezett. Köszönjük!

 
Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook            "A Vincze konklúzió": ITT!

6 megjegyzés:

  1. Az elnyomás,ellehetetlenítés a terror alatt tartás igaz a mi intézetünkre. A szakképzett dolgozókat kirúgták és alkalmaznak munka nélkülieket. A vezetőket nem vonják felelősségre
    már azért mert a verőlegényekért tüntettek,a lakók ellen. Felelősséggel pedig értük tartoznak.
    A Csalást sikkasztást a fenntartó támogatja,azért alkalmazza továbbra az igazgatót. Ő is azt csinálja egy indok lehet erre a hozzáállásra. Gábor

    VálaszTörlés
  2. 17. Szerencsére erről Tajti Csaba nem tud.:)
    Lehet, hogy bevetik a jó zsaru rossz zsaru taktikát ellened!
    Az étkezési hozzájárulás a gyenge pontjuk, erre mindig is haraptak, mivel a személyi juttatást nem a dolgozó kapta meg, hanem az intézmény!!!
    Kivéve néhány kedvezményezettet (évi 700 ezer forint étkezési hozzájárulást azért csak kifizettek valakiknek!)...

    Ne hagyd magad Csabi!

    VálaszTörlés
  3. 42. Akkor Simon Ilona is kádertartalék?
    Vajon melyik pártban?
    Vagy melyik pártban nem?

    VálaszTörlés
  4. 18-hoz. Nálunk csak ilyen vezetők vannak. A jelszavuk: Nem történt semmi!
    Tehát nincs mit analizálni! Analizálás helyett rátámadnak arra, aki a problémát nevén nevezi!
    Ezt tanították nekik azok, akik maguk is alkalmatlanok a tanításra, hiszen hiányzik belőlük a tudásszomj éppúgy, mint a tudás átadásának vágya...
    Így aztán teljes a biztonság...

    VálaszTörlés
  5. Az olyan mint a tarka varjú! Egy kaméleon, de a sors megfizet neki.Minden szarházi, gonosz embernek titulált élőlény az egészségével fizet a szemét munkájáért. Sajnálom őket de megérdemlik. Szenvedjenek és jusson eszükbe miért e büntetés!

    VálaszTörlés
  6. Miért távolítottátok el a hozzászólásomat a szakszervezetről? Talán nem tetszett?

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)