2011. április 9., szombat

Csapatépítő tréning? Hol a bizalom? Rettegnek a vezetők mindenkitől!


.

Mihez is lehetne hasonlítani ezt a förmedvényt? Talán a ................................. sötét lelkéhez?
Mi akar ez lenni, kukkoló ablak, hogy lássák ki kivel beszél? Vagy netán másik kantint alakítanak ki? Miből van ilyen baromságokra pénz? Csak nem kaptak a dolgozók megint valamit, amit most sikerült átcsoportosítani dologi kiadásra? Mennyibe került, gondolom jól megvan nyomva a számla! Véleményem szerint, ennek az ablaknak titulált kémlelőnyílásban a dolgozók iránti bizalom nyilvánul meg!

Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

B.B. mire levizsgázik:)

.
 
Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

Kérdésem van... II.


Mi lehet a sorsa egy olyan intézménynek, ahol a dolgozók nem akarják, vagy nem tudják megvédeni a betegeket?


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

Lám, lám a régi, szép múlt idők!


.


Aki azt hiszi, hogy a mostani időkkel foglalkozom csak, az nagyot téved! Amikor dolgozom, nyitott szemmel járok. Nem felejtettem el, amikor a főápolóasszony a ........................................... irodájában, az ölében több kg hivatalos papírral  és szépen írta alá, hogy Simon!
Csak azóta nem hamisítja alá igazgató asszony aláírását, amióta rájöttek, a sofőr azt kiviheti neki a lakására, aláírásra! Mert ugye dolgozni, nem kell bejárni egyeseknek!
Bocsánat tévedtem, a táppénzesek feljelentését is Ő hamisította alá, amit igazgatónőnk nagyon sérelmezett. Idézem, "Nem tudtam a feljelentésekről, de arra rájöttem, a ..... és a Borbás Andi nagyon megvezettek!
Na igen, mindenki döntse el mikor hazudik!!

Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

Kérdésem van...


Ön szerint mi a létjogosultsága egy olyan intézménynek, melyet nem az ellátottakért, hanem a munkatársakért tartanak fent?


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

2011. április 5., kedd

Circling!! A farkas, a török és a zombi...





Ki látta őket? Dolgozni nem járnak, táppénzes papír nincs, teljes fizetésért nem dolgoznak!! Lehet, hogy több helyen vannak ugyanazon időben???

Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

Hűek maradunk az elveidhez! Azért várunk néha vissza!

         

Minden tiszteletünk az elődünkké, megpróbálunk a nyomdokaiba lépni. Amit tudunk megteszünk, de lehetséges, hogy teljességgel nem fog sikerülni!

Blog – Új lendület



Az elmúlt három napban többen is megkerestek bennünket a Blog megszüntetésével kapcsolatban. Egyöntetű véleményük alapján kijelenthető, hogy olvasóink változatlanul kiállnak az oldal mellett. Levelet kaptunk olyan régiókból is, ahonnét korában nem, és további harcra szólítottak fel bennünket. Sokkal szélesebb körben vagyunk ismertek, semhogy azt valaha is gondoltuk volna.

Utaltunk rá, hogy lehetséges a Blog további működtetése, egy tettre kész Blogger bevonásával. Meg tudtunk állapodni egy lelkes és tapasztalt szerzővel, aki képes átvállalni a szerkesztés és hasonló teendők terhét, és képes eredeti pályán tartani a Netre fel! Blogot. A Blog „életében” érdemi változások nem lesznek tapasztalhatóak, megegyezésünk része volt az alapkoncepció megtartásának ígérete. Azaz:

Értékek, amit az oldalon védeni kívánunk - Hitvallás; az egyén, a család, a nemzet komplexitása; a nyelv ápolása; az egyetemes igazság tisztelete; az elesettek gyámolítása; az élet szeretete; az értékek megbecsülése; szűkebb és tágabb környezetünk helyes ismerete…

Amit nem vállalunk fel - Cinizmus, arrogancia és obszcenitás.

Új főszerkesztőnk nevében is várunk minden, kedves olvasót a megújulni képes Netre fel Blogon! 


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

2011. április 3., vasárnap

Tisztelt Olvasóink!



Tisztelt Olvasóink!


Örömmel tudatjuk, hogy a Netre fel! Blog immáron két éve igyekszik mindenki számára érdekes, szórakoztató, tartalmas és elgondolkodtató írásokkal szolgálni. A mostani évforduló alkalmat ad arra is, hogy számot adjunk magunknak, eljutattuk-e az üzenetet a megfelelő módon, és elértük-e célunkat a megfelelő területen. Azt mondhatjuk, hogy tevékenységünk a két év alatt, fél millió érdeklődő figyelmét keltette fel, de megvalósult tervekről beszámolni nem tudunk. Egyetlenegy jelentősebb témában, egyetlenegy kisebb történet és egyetlen egy apró ügy kapcsán sem számolhatunk be sikerekről. Nem a mi szégyenünk ez, nem érezzük a súlyát az eredménytelenségnek. 1.250 bejegyzés keletkezett, és ha lejegyzésenként csak 10 sorral, és soronként 70 betűvel számolunk, akkor 875.000 leütött karaktert kapunk végeredményként! Nem kevés ez!
16.600 hozzászólás jelzi, hogy mindenkit érintő témákat vetettünk fel, és rendre, fontos kérdéseket sikerült feltennünk. A válaszok, amik hozzánk érkeztek, még nagyszerűbb teljesítményről árulkodnak! Dupla sorokkal és soronként 50 betűvel kalkulálva, 1.660.000 karaktert kapunk! Rengeteg! Köszönjük, és biztosak vagyunk benne, hogy számításunk még így is túlontúl óvatos volt! Két és fél millió betű után már nem lehet azt mondani, hogy a Blogot érdektelenség kísérte. Sokan és sokféleképpen szólaltak meg, mindenki ereje és tudása szerint. A számunkra értelmezhetetlen és kusza hozzászólásokat most nem említem, színes kiegészítői voltak az amúgy, minőségi diskurzusoknak. Tudjuk, hogy nagyképűen, felfuvalkodottan, vagy csípős arroganciával és utánozhatatlan tahósággal érkező embertársaink hamar megszégyenültek és kerestek maguknak olyan lehetőséget, ahol kiélhetik primitív hóbortjaikat.

Fontos állomáshoz érkeztünk. Kiértékelve a blog elmúlt két évét, óriási sikerünk mellett szembeötlő a hiányosság. Szándékunk ellenére sem sikerült feltámasztanunk a civil kurázsit. Írásaink, hozzászólásaink kapcsán nem történt előrelépés, a kezdeti feszültség nem oldódott, hanem sokkalta inkább fokozódott. Jól ismert tény hogy, senki se mozdult meg. Teljes eredménytelenséget könyvelhetünk el: összefogást serkentő, és mozgósító erőnk gyakorlatilag egyenlő a nullával. Utolsó próbaként a kerítés lefestését céloztuk meg, de érezhetően kihátrált mögülünk mindenki. A holnapi engedélykérés elmarad, és akciónkat leállítjuk. Vége.

Mivel a Blog a továbbiakban sem tudja a megfelelő működést, azaz a tényleges hatékonyságot biztosítani, két év után befejezi próbálkozó szerepét, és rövid átmeneti szakaszt követően felszámolja önmagát. Részleges működtetés, arculatváltás elképzelhető egy agilis moderátor bevonásával. Ennek kidolgozására a jól ismert e-mail címeken tehetnek javaslatokat. Egyes cikkek újraközlése, más, tematikus portálon elképzelhető, az egyeztetés és a fejlesztés folyamatban van.


Köszönjük mindenkinek, hogy az elmúlt két évben a Netre fel! Blogot választotta!


Levélküldés: ITT!  és ITT!

Áldjon meg az Úr...