2011. december 9., péntek

MEGSZÓLÍTTATTAM TEHÁT VÁLASZOLOK!

Igaz ugyan, hogy a kérdéses cikket (AKKOR KI IS MOND IGAZAT) ezen a blogon nem én magam jegyeztem, hanem csupán a saját, detonator blogomról került az "beemelésre" mégis fontosnak és aktuálisnak tartom ezen az oldalon való közzétételét.  Fontos, mert az ilyesfajta tudósításokból derül ki, mi is folyik az emberek feje fölött, legyen az országos, vagy akár csak helyi jelentőségű. A kapcsolódó megjegyzések közül az egyik felkeltette a figyelmemet:

Névtelen írta...



Kedves Hozzászóló! Nem pontosan értem a hozzászólása indokát! A tartalmát már eredetileg sem - pl. hogy egy megszerzett diplomát hogyan lehetne "elvenni"? - de megszólíttatásom okán kénytelen vagyok pár dolgot közölni Önnel. Magyarországon nem Ügyvédi kamara van, hanem egy-egy megye Ügyvédi Kamarája, így pl a Bács-Kiskun megyei Ügyvédi Kamara, meg a többi megyebeli Ügyvédi kamarák, nem tudom, melyikre is gondol, de én egyik által sem vagyok érintett. De a nem is létező érintettségem esetében sem érteném, hogy annak milyen szerepe is van egy adott probléma elbírálásában, netán nem lennék akkor jogosult szóvá tenni bármi szabálytalanságot, vagy akárcsak hazugságot? Ezek szerint lenne valamiféle norma, amely szerint bizonyos dolgokat csak megfelelő szinten levő, megfelelő beosztásban levők tehetnek csak szóvá, az egyszerű állampolgároknak ez már nem jutna osztályrészükül? Vegyük példának a halason történteket! Csak a bejegyzett halasi lakosok, netán azok közül is csak mondjuk osztályvezetői beosztástól felfele lennének jogosultak a témához szólni?

Hogyan süllyedhettem erre a szintre? Ha már a "parasztpertunál" maradunk, akkor azt kell válaszolnom Neked erre a kérdésedre, hogy a Te és a Te-fajtádhoz, a Ti alacsony értelmi és erkölcsi szintetekhez való kényszerű süllyedésem ez! hogy a Ti számotokra is érthető legyek, amikor a vezetői pozícióba emeltek hozzá nem értését, szakmai alkalmatlanságát, hazugságait és hatalmukkal való visszaéléseiket ostorozom.

Hogy még közérthetőbb legyek! A halasi ügyben is nyilatkozott (abban a bizonyos etikai kódexes témában) dr. Mócza György BKMÖ-s főosztályvezető Juharos büntetőügybeni tanúvallomásának megcáfolása érdekében a BKMÖ alelnökének, Rausch Sándornak megidézését kérte az elsőrendű vádlott volt igazgatónő.

"Kimpián Ildikó ezt követően kezdeményezte – immár másodszor –, hogy hallgassák meg tanúként a perben Rausch Sándort, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnökhelyettesét. Mint mondta: néhány hónapja hárman tárgyaltak Rauschnál. Mócza, az elnökhelyettes és ő. Akkor – állítja Kimpián Ildikó – Rausch előtt elismerte a főosztályvezető, hogy tudott az elkülönítőről."  

Érted ugye? Az alelnök azt fogja majd tanúsítani, hogy a főosztályvezetője hamisan tanúskodott volna?  Valaki biztosan hazudott/hazudik azok közül, akikre a Tefajtád istenként tekint fel, de még ez is beleférne abba a nagy tiszteletbe, nehogy már valaki szóvá tehesse? Vezetőitek hülyeséghegyeket hordtak és hordanak össze, de amíg a feléjük áhítattal telt csodálatotok változatlan, addig az azt szóvá tevőket köpköditek? Teszitek mindezt persze névtelenül, még magatokat sem vállalva! Hát ezért vagyok kénytelen ilyen mélységekbe (Hozzátok) süllyedni!