2012. február 19., vasárnap

ANONIM üzenet érkezett – 2012.02.19. 17:03



Az anonim levél tartalma a következő: „Részvétem az öngyilkos ember családtagjainak, így név nélkül, mert én is félek. Kiskunhalason sokan félnek. Ebben a városban terjeng a bűn szaga. A maffia, az önkény terrorban tartja az embereket. Remélem, hogy öngyilkossága előtt az ápolónak volt még ereje leírni egy búcsúlevélben, mi is történt az Intézetben. És hogy ezt a búcsúlevelet nem viszi el holnap, vagy ma a rendőrség egy házkutatás során. Most aludjanak rosszul a bűnösök!
Reménykedjünk, hogy a többi becsületes ápoló nem követi a halálba, hanem kihívják a sajtót Budapestről, és kitálalnak! Csak a sajtó adhat védelmet! Két ember kell, aki egyformán beszél a sajtó előtt, nyilvánosan, de jobb volna három. És akkor a bűnös vezetők megbuknak! Nem lehet az igazságszolgáltatásban bízni, csak a budapesti sajtóorgánum tudja megvédeni a kitálalókat. Egy kis szervezés kell, mobiltelefonok használata nélkül. A sajtót utcai telefonról kell hívni, vagy egy biztosan le nem hallgatott telefonról. Nem kell tovább tűrni, nem kell várni, míg mindenki megbolondul, akinek van egy kis lelkiismerete. Nem kell több öngyilkos! Már a fél világ figyeli ezt a blogot, meg van alapozva a nemzetközi közfigyelem! Csak egy szikra kell, és 2-3 ember bátor kiállása! És megtörténik, aminek már több mint 2 éve meg kellett volna történnie: rendes kivizsgálás, a felelősök menesztése. Új hozzáértő, tisztességes vezetés kinevezése.


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook            "A Vincze konklúzió": ITT!

2 megjegyzés:

  1. Azok akik szerettek vele dolgozni,tisztelték mint jó munkatársat azoknak kellene a becsületének megvédésért az igazat mondani. Ha volt annyi lelkiereje,hogy le írja miért tette az nagyon jó minden szempontból.a családja ne adja oda senkinek a levelet fénymásolatokat csináltassanak róla. Tudjátok egy halottra minden rosszat rá lehet kenni. Ha a vádlottak közül lett volna valaki nem csodálkoznék. De pont olyan aki nem tett semmi rosszat?

    VálaszTörlés
  2. Mindig a jók mennek el az ének is ezt mondja!
    A rosszak hazugok bántalmazók csalók sikkasztók maradnak.
    Felajánlanék helyette a jó Istennek 10 bűnöst! Munkás

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)