2012. március 23., péntek

Börtönt és eltiltást akarnak

2012. március 22. | 15:09
.

Kimpián Ildikó büntetésének súlyosbítása miatt lebbezett fel az ügyészség csütörtökön. Letöltendő szabadságvesztés mellett azt is kérték, hogy tiltsák el a foglalkozásától.

Az ügyészség meghozta döntését azzal kapcsolatban, hogy a „Kimpián-ügyben” kihirdetett ítéletnél mely vádlottak esetében kér súlyosbítást, illetve kinél vette tudomásul a bírónő kedden kihirdetett ítéletét. Mint megírtuk, az ítélethirdetés végén az ügyész három nap gondolkodási időt kért a bíróságtól.

Csütörtök délután viszont a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Juhar Utcai Szakszolgálati és Gyermekvédelmi Intézmény korábbi igazgatónője, Kimpián Ildikó büntetésének súlyosbítása miatt fellebbezett az ügyészség. Nem csak súlyosabb, hanem végrehajtandó szabadságvesztést szeretnének másodfokon nála elérni. Valamint indítványozták azt is, hogy Kimpián Ildikót tiltsa el a bíróság a foglalkozása gyakorlásától.

A kecskeméti ügyészség további egy vádlott esetében a pénzbüntetés helyett felfüggesztett szabadságvesztés miatt fellebbezett. Hat esetben súlyosabb pénzbüntetést kértek, hat vádlottnál pedig, akiket megrovásban részesített a bíróság, pénzbüntetés miatt fellebbeztek. A többi vádlott ítéletét, illetve a felmentéseket tudomásul vette az ügyészség.”

Forrás: ITT!


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook            "A Vincze konklúzió": ITT!

6 megjegyzés:

  1. Ott sem történt semmi...

    VálaszTörlés
  2. Ez a büntetés amit kiszabtak a tetthez és a pénzhez képest nevetséges.
    Néró

    VálaszTörlés
  3. Politika benne van azért ennyi.
    Evelyn

    VálaszTörlés
  4. A főcímet akarjuk! Börtönt és eltiltást a beteg gyerekektől és beteg emberektől ez legkevesebb amit kapni kell neki.
    Dolgozó

    VálaszTörlés
  5. A foglalkozástól való eltiltást is kérvényezni kell. És ki kell szélesíteni a gyermekvédelem, oktatás, egészségügy, szociális területre is. A büntetés végrehajtásban sem dolgozhatnának. Kivéve, ha csíkos ruhában teszik ezt...
    Remélem nem hagytam ki semmit.

    VálaszTörlés
  6. Meg érdemelnék a csíkos ruhát!
    Kővíné

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)