2013. október 8., kedd

Hat és fél év fegyház
(valamint nyolc hónap börtönbüntetés)


.

.

  .
.  
 .
Levélküldés: ITT!                   Facebook

34 megjegyzés:

  1. Pezsgőről volt szó ! ?
    De a lufi is kedves , köszönjük !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akármennyire is erkölcsi elégtétel a döntés, komor dolog az, hogy egy embertársunk hat és fél évre a börtönbe vonul. Örömre okunk nincs, de az igazság nagy sokára megmutatta magát és ez bizakodásra ad okot: nincs még veszve minden.

      Törlés
  2. A hazug bandának most is kellene mutogatni magát a zöld lufival a városukban!
    Most tegyék ki a felvonulós fényképeket,hogy látni lehessen ki a hazug,ki az aki alkalmatlan ápolónak mert a bántalmazókat védte !
    Szégyelljék magukat milyen nagy pofával mondták,hogy hazudnak az idióta kurvák.
    Az ex igazgató és csatlósai hazudtak a fenntartóval együtt.
    Ez ám a lebőgés rendesen!
    Matt

    VálaszTörlés
  3. Az volt az ígéret ha jogerős ítélet lesz ,megteszik az ilyenkor szükséges lépéseket,mint például felelősségre vonják a 7-es osztály akkori főnővérét ! Várjuk !

    VálaszTörlés
  4. Ez csak egy része az igazságos elbírálásnak,annál fogva,hogy nem ezek a személyek lettek jelentve. Hiányos a nyomozás,folyamatos eltusolásnak,politikai síkon leplezésnek voltunk tanúi az elmúlt 4 évben mióta ez az ügy napvilágra került. Azoknak a vezetőknek főápolónak főnővérnek is a vádlottak mellett lett volna a helye, akik a közvélemény és Kiskunhalas lakosainak félrevezetésére szerveztek a bűnözőkért zöld lufis tüntetést. Annak a vezetőnek aki szervezte a tüntetést az intézet lakóinak semmibe vétele mellett,betegek közelében soha ne kapjon munkát,ne lehessen vezető azt elvárnánk talán akkor igazságosabbnak tűnne az ítélet.
    Ez kevés de már ez is valami!

    VálaszTörlés
  5. A vezetők felelősségre vonása hol marad???

    VálaszTörlés
  6. Szerintem Simon ilona ,ebből is kimagyarázná magát !
    Katona judit a 7-es osztály volt főnővére csak forgatja szemét,jelzem most is főnővér!
    De dúrva !

    VálaszTörlés
  7. Nem történt semmi?????
    Annak ellenére volt a zöld lufis tüntetés,hogy az a vádlott aki 8 hónapot kapott,az első pillanattól kezdve vállalta tetteit. Abban az esetben vizsgálni kellett volna azt,hogy kitől vette át az osztályt,milyen előzmények voltak ami miatt megtörténhetett a verés.
    Belső ellenőr, orvosok igazgató mulasztottak.
    Munkás

    VálaszTörlés
  8. Nem csak ezeknek az embereknek járt volna büntetés! Ők lettek a bűnbakok valamilyen szinten. De ha van eszük akkor még nem késő beszélni hisz a felmentett társuk aki maga is sáros több millára számíthat, mivel kártérítési pert indított. Na ő kap egy rahedli lóvét ezek meg bűnhődnek, pedig tudják ők is azok az igazi bűnösök akiket az ápolónők feljelentettek!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ki kaphat itt kártérítési pénzt és kitől várja?
      Normális ember ezen már igazán elgondolkodhatna!
      Ha valaki nem normális és rossz a felfogóképessége azt csak sajnálni lehet!
      Dolgozó

      Törlés
    2. Felmentették? Kártérítés? Minek? Több ember előtt kijelentette megöli az egyik feljelentőt! Úgy hallottam erről hangfelvétel is van!!! Akkor mit akar a felmentett??? Majd újratárgyalást és mehet a börtönbe!

      Törlés
  9. Érdekes a szitu! Azok vallottak az 1rendű vádlott ellen akiket a lányok feljelentettek. Úgy voltak vele ő már nincs az intézetben, nem kell védeni!

    VálaszTörlés
  10. okt. 10.19:23-nak!
    Főnővér, és még körbe vette magát a valódi bűnösökkel.

    VálaszTörlés
  11. Nem vallott rá senki,mert nem volt mit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne hazudj, benne van a vádbeszédbe!!! Tán érintett vagy? Ezt már nem lehet letagadni! Jegyzőkönyvbe mondták! Olvass figyelmesen! Bevagy tojva??????

      Törlés
    2. . Például az egyik ápolónő vallomását, akit a fajtalankodásról kérdeztek. Ő egyszer hallotta, amint az elítélt ápoló azt mondja a betegnek: „Olyan a segged, mint egy lányé, és azt is fogod kapni, mint egy lány”. Míg egy szintén az intézetben dolgozó ápoló annak volt fültanúja, hogy a fürdőző ápoltaknak azt mondja a vádlott, hogy „haladjatok, mert mindjárt feláll a faszom”

      Törlés
    3. Ezek a jelentő nővérek közül volt valamelyik?
      Dolgozó

      Törlés
    4. Olvass!!! Ápolónó és ápoló! Az egyik nő a másik férfi!!!

      Törlés
  12. Pártatlan vagyok.nekem az a véleményem,ez a bűncselekmény nem történt meg.Tessék csak reálisan gondolkodni,hanyan is vannak,voltak műszakban?Nappal 3-4 ápoló plusz a főnővér,terápiás nővér,éjszaka sem egyedül dolgoznak!Itt valami nem stimmel!Kérem,/amennyiben nem sért a hozzászólásom senkit/ felhagyni vagyis megjelentetni.Köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A vádlottak mellett kiállók (lufis tüntetők) tanúvallomásai is megerősítették a vádakat. Többek között elmondták, hogy a fürdetés sem a protokoll szerint zajlott, az utolsó embereknél már csak egy ápoló volt jelen.

      Törlés
    2. Pártatlannak! Volt már ilyen az intézetben, kirúgták az ápolót a többi dolgózóval pedig titoktatást írattak alá!!!

      Törlés
  13. Nem csak ezek az "ápolók" a felelősek, hanem a főnővér, a (volt) igazgatónő és az intézet pszichiáterei is, hiszen hagyták és tagadták ezeket a bűncselekményeket! A megalázott, fajtalankodásra kényszerített fiatalember öngyilkos lett. Hogyan számolnak el miatta a lelkiismeretükkel?

    VálaszTörlés
  14. A fenntartó vizsgálatai elmaradása miatt a fenntartófelelőssége is fent áll.
    Dolgozó

    VálaszTörlés
  15. "Sokféle módon távozhatnak. Néhány ember kezet ráz,mások integetnek. Néhányan szeretik a nagy öleléseket.Aztán vannak akik nem akarnak elmenni,amig valaki nem mondja nekik: KIFELÉ "
    Guillaume Musso

    Ennyi volt bajszi, vedd fel újra a szép kaskantyúi zöld pólód!

    VálaszTörlés
  16. Zöld lufis tüntetés a hazugságért?
    Ez történt!
    Már látható, hogy a Netre fel nem hazugságokat közölt,a betegek érdekében és a problémák feltárásért lett felajánlva az oldal, azoknak akik szívükön viselték a betegek sorsát,és a megaláztatásuk zsarolásuk bántalmazásuk ellen emelték fel a szavukat.
    Azokat kirúgták akik a betegekért névvel vállalva önmagukat i ki mertek állni az igazság oldalán. A bántalmazók tovább a betegek mellett maradhattak,ami egy egészségesen gondolkodó embert erősen irritál. A fenntartó az ex igazgató asszony tanfolyamait fontosabbnak vélte fizetni mint leváltani azonnal, amikor fény derült az intézetben történt problémákra. arra hivatkozva,hogy ezt csinál azt csinál az intézetben,rossz ürügy volt. Sokáig nem is volt jelen az intézetben ,bujtatás történt az esetében. A tüntetés felesleges félrevezetés reményében történt annak ellenére,hogy az egyik vádlott emberhez méltóan elismerte bűnösségét hibáit és nem is próbálta tagadni,amit az igazgató, a szakmai vezető a belső ellenőr és az orvos is tudott! nem tettek semmit a lakók védelmében,csak a félrevezetés taktikáján fáradoztak, azt már láthatjuk,hogy eredménytelenül.
    Minden betegeket tisztelő ápoló láthatja most már,hogy a betegekért kell Nekik mindent megtenni,nem a bántalmazóké!
    Az első rendű vádlott bűnösségét megkérdőjelező ügyvéd várja a kúria döntését, Mások meg azon idegeskedhetnek,hogy az első rendű vádlott elmondja az igazságot, ami a jelentett ápolókat is a vádlottak padjára juttathatja,vagy még több személyt is.
    Már csak két kérdés foglalkoztat,hogy a kirúgott dolgozót a fenntartó mikor veszi vissza és állítja munkába,hisz bizonyított már,hogy a vezetőség hazudott.
    Emlékezés képen Nem történt semmi.?
    Nem hazugság volt, nem rágalom, mint ahogy Bányai Gábor megyei elnök mondta.
    Második kérdésem az lenne mi célja volt a fenntartónak azzal,hogy az adófizetők pénzével támogatta az ex további iskoláztatását, hol akarja alkalmazni ezek után,akkor amikor már nyilvánvaló volt,hogy alkalmatlan vezetőnek,nem tudja megkülömböztetni ,kiért tartozik felelősséggel,kit kell védelmezni a bántalmazók ellen,
    A Fidesz mindent be vetett azért,hogy azokat büntessék akik szólni mertek,és mentette a bűnösöket mindenáron.
    Ez látszik a Netre fel tulajdonosának elítélésében, akkor amikor az ex igazgatónőnek, szakmai vezetőnek, belsőellenőrnek és az orvosnak aki a beteget egy héttel később küldte kórházi vizsgálatra,ezzel is támogatta az elkövetőt, Nekik is a vádlottak sorába kellett volna helyet foglalni.
    Figyelemmel kísérem a további alkalmazását az exnek,a megyei elnök úr nyilatkozatát meg
    kíváncsian várom.

    www.Mediano.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A zöld lufisok védenceit bűnösnek találták. Lehet ezt magyarázni, csűrni-csavarni, de a bizonyítékok - amiket Kastyják ügyvéd úr kiharcolt az újabbnál újabb orvosszakértők bevonásával - magukért beszéltek.
      S aki eddig azt hitte, hogy ismerte valamelyiket is, hát tévedett.

      Törlés
  17. Na távoztak a jövevények! Tompához tartozunk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyik vádlott felmentését a bírónő azzal indokolta, hogy bár megtörténtek és bizonyítottak az állítások vele kapcsolatban, de mivel ő is vitt be ételt és abból adott az ápoltaknak is, ezért a zsarolás vádja alól felmentette! A többiről nem es(het)ett szó.
      Az egyik ismerősöm értetlenkedve ezt kérdezte: "Ezek szerint, ha megölöm a gyerekemet és szülök egy másikat, akkor nem vagyok bűnös? Darab, darab?"

      Törlés
    2. Étellel honorálta azt amiért kuncsorgott a betegeknél?
      Meztelen testtel simogattatta magát a betegekkel olyankor meg élvezkedett?

      Törlés
    3. Az egyik (figyelmen kívül hagyott) tanúvallomás szerint ököllel verte a lekötözött beteget!

      Törlés
  18. A másodfokon is elítélt vádlott állítólag megkezdte a büntetése letöltését.

    VálaszTörlés
  19. 20:51-re
    Nem kuncsorgott, hanem megzsarolta őket (Pl. a saját cigijükért). Nem meztelen, hanem félmeztelen testtel.

    VálaszTörlés
  20. Akkor értelmét vesztette az aláírás gyűjtés!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)